José Luis Muñoz és reelegit president de la Junta Local Fallera de Puçol

José Luis Muñoz és reelegit president de la Junta Local Fallera de Puçol

El dissabte 28 d'abril es va celebrar la reunió de la Junta Local Fallera que va servir per a proclamar José Luis Muñoz Romero com a president, per segon any consecutiu, en una edició molt especial perquè en este exercici es complix el 25 aniversari de la fundació de la junta.

Li desitgem un bon exercici i en esta ocasió amb doble motiu, perquè és una data molt important, ja que celebrem el 25 aniversari d'esta Junta Local Fallera”, assenyala Eva Martí Ruiz, secretària de la junta. “Enhorabona de part de tots els membres de la teua Junta, Jose!”.

La relliçó de José Luis no va suposar cap sorpresa, ja que els membres de les distintes falles havien confirmat la seua satisfacció amb el treball realitzat pel president en l'exercici anterior, per la qual cosa va ser l'únic candidat a la presidència i va haver-hi unanimitat entre els components de la junta.

La idea és posar en marxa una web que permeta no sols informar puntualment els més de mil socis de les distintes falles de les activitats en marxa, sinó també penjar galeries de fotos i, en definitiva, compartir un espai comú

I el món faller no es deté: a penes un mes després de la cremà, les activitats del nou curs faller ja estan en marxa.

De fet, la falla Picaio prepara per a mitjan de maig la seua tradicional Matinal Motera; i la falla Molí de Vent anuncia per al 9 de juny la 5a edició del seu Concurs de Playbacks de falles i associacions, amb un premi de 200 euros al primer classificat i 100 € per al subcampió.

Els interessats a assistir a l'esdeveniment poden disfrutar a més d'un sopar i beguda pel mòdic preu de 4 euros. I els que desitgen apuntar-se a l'esdeveniment poden fer-ho a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , en el Facebook de Molí de Vent o en el telèfon de la secretària, 646 257 536.

A més, després de l'èxit de la nova secció l'Espai de… en la pàgina web municipal, la Junta Local Fallera sol·licitarà al Departament de Comunicació la col·laboració per a crear un espai web destinat a les falles, igual que ja tenen les Dones Tyrius, el Col·lectiu de Dones, l'Associació de Jubilats ASVAT, la Unió Democràtica de Pensionistes i la Ruta de la Tapa.

La idea és posar en marxa una web que permeta no sols informar puntualment els més de mil socis de les distintes falles de les activitats en marxa, sinó també penjar galeries de fotos i, en definitiva, compartir un espai comú.

I és que el món faller a Puçol està més unit que mai.

Informen: Junta Local Fallera / Departament de Comunicació

364-jose-luis-munoz-3

 

02 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres