La nova web del Club Atletisme Puçol tanca els quatre primers mesos de l'any amb prop de 30.000 visites

La nova web del Club Atletisme Puçol tanca els quatre primers mesos de l'any amb prop de 30.000 visites

Pretenia convertir-se en una ferramenta per a millorar la comunicació amb els seus socis, informar de les activitats que realitza el club i, sobretot, difondre els èxits dels seus atletes. I vaja si ho ha aconseguit. El portal web www.clubatletismepuçol.com ha tancat els quatre primers mesos de 2012 amb un total de quasi 30.000 visites.

Des de principis de gener, la pàgina web del Club Atletisme Puçol ha anat guanyant cada vegada més seguidors i les estadístiques reflectixen un tràfic de 28.699 visites en el que portem d'any. La mitat de totes estes vistes, 14.812, s'han registrat en este últim mes d'abril, coincidint precisament amb la celebració del multitudinari Gran Fons Vila de Puçol. Només en el cap de setmana de la carrera, la web del club va rebre la visita de 4.652 usuaris d'Internet.

El portal està pensat com una web de notícies que s'actualitza quasi diàriament perquè els internautes puguen seguir l'activitat del club i els resultats dels seus atletes en les distintes competicions en què participen

Durant estos quatre mesos, l'aprofitament de les noves tecnologies i les xarxes socials ha sigut fonamental per a promocionar la pràctica de l'atletisme, dinamitzar l'activitat del club i projectar a l'exterior la imatge d'una de les entitats esportives més dinàmiques de la localitat. De fet, la major part de les visites que rep la pàgina provenen dels enllaços dels seus continguts en les xarxes socials, concretament dels perfils del club en Facebook i Twitter.

La web oferix a l'usuari tota la informació relacionada amb el club: carreres, campionats, viatges, activitats, dades de contacte i fins a un apartat per a formalitzar la inscripció al club.

No obstant això, com explica el president del Club Atletisme Puçol, Iván Esteve, “el portal està pensat com una web de notícies que s'actualitza quasi diàriament perquè els internautes puguen seguir l'activitat del club i els resultats dels seus atletes en les distintes competicions en què participen”. De fet, cada una de les seccions de l'entitat (atletisme, muntanya, senderisme i triatló) disposa de la seua pròpia secció en què s'arxiven totes les notícies protagonitzades pels seus socis.

A més, des de la pàgina web es poden seguir les evolucions dels nous campionats interns que ha posat en marxa el club enguany: Comptaquilòmetres i Millors Marques. Estes dos competicions, que han generat una enorme expectació entre els socis del club, premien tant les millors carreres realitzades com el total de quilòmetres sumats en competicions oficials.

Informa: Club Atletisme Puçol

fotos_noticia fotos_noticia fotos_noticia

367-gran-fondo-3

 

01 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres