El 25 d'abril, en l'Espai Jove, 3a edició del Dia de la Sòcia del Col•lectiu de Dones, amb una paella gegant per a 200 dones

El 25 d'abril, en l'Espai Jove, 3a edició del Dia de la Sòcia del Col•lectiu de Dones, amb una paella gegant per a 200 dones

Estes jornades es realitzen des de fa tres anys i cada vegada amb més èxit, si és possible, ja que en el present any hem arribat a la xifra de 200 assistents. La celebració va començar enjorn, ja que vam haver de fer el muntatge de les taules, distribuir els aperitius i posar a refrescar la beguda, perquè tot estiguera en condicions.

L'empresa encarregada de l'elaboració de la paella va ser puntual i eficient. Les nostres sòcies van fer acte de presència a partir de les 13.00 hores.

Després de donar compte de la suculenta paella i consumits uns minuts de tertúlia, es va procedir al sorteig d'uns regals procedents dels nostres patrocinadors

Es va fer la recepció de totes elles a les 13.40 hores i van començar a ocupar els llocs en les taules, li'ls van dirigir unes paraules de benvinguda i acolliment a totes.

Esta trobada es va desenrotllar en un clima d'alegria i optimisme, entre les assistents va regnar, abans que res, un comportament de camaraderia que és un ingredient apropiat per a la consecució d'un acte al gust de totes.

Durant el menjar vam tindre música ambiental per a amenitzar el moment. Després de donar compte de la suculenta paella i consumits uns minuts de tertúlia, es va procedir al sorteig d'uns regals procedents dels nostres patrocinadors, que enguany han sigut: Banc Bilbao Biscaia Argentaria, Banc de València, Ruralcaja, Córcoles Perruquers, Ca Els 19, papereria Amparo, Casa Silla i La Botiga.

Després del mateix, el duo Martin Yack va ser l'encarregat de donar regna solta a les aptituds per al ball de les nostres sòcies, que van passar un dia alegre amb esplai i camaraderia.

En l'Espai del Col·lectiu de Dones trobareu una galeria de fotos de l'acte.

Informa: Col·lectiu de Dones de Puçol

365-dia-socia-2


01 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres