Una exposició de fotos taurines obri les IV Jornades Taurines Vila de Puçol

Una exposició de fotos taurines obri les IV Jornades Taurines Vila de Puçol

Un total de 44 fotografies participen en la segona edició del Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol. Les obres s'exposen en l'Espai Social La Barraca des del dijous 25 de gener fins al 5 de febrer i opten a quatre premis en metàl·lic.

Comença l'any taurí amb les IV Jornada Taurines Vila de Puçol, un ampli marc en què s'inclouen dos exposicions de fotografies, una d'escultures, diverses xarrades i tertúlies, distintes projeccions audiovisuals i, com a tancament, l'entrega de premis als millors de 2006, tant a nivell de bous i ramaders, com de comissions taurines.

Este últim acte, que se celebrarà el divendres 2 de febrer en el Restaurant Puçol també servirà per a realitzar l'entrega de premis als quatre guanyadors del segon Concurs de Fotografia Taurina, convocat per l'Ajuntament de Puçol dins de les activitats que cada mes organitza davall l'eslògan Puçol, cultura de bou.

''La veritat és que el primer any no esperàvem a penes participació, era una incògnita saber com podia funcionar un concurs de fotos'' -reconeix Juan Claramunt, regidor de Festejos Taurins-. ''Però al veure que es van presentar més de trenta obres, enguany ja sabíem que és una aposta segura i no ens ha defraudat: el nivell és més alt i, a més, hi ha un total de quaranta-quatre fotos a concurs''.

La inauguració de l'exposició de fotos participants en este segon concurs va anar a càrrec de Fernando Ferrer El rallat, va comptar amb l'assistència d'unes cinquanta persones i, durant l'acte, l'alcalde Juan Manuel Busto i el regidor de Festejos Taurins van realitzar van entregar un diploma a cada un dels participants en agraïment al seu esforç.

Entre eixes obres caldrà dilucidar qui es porta el primer premi (200 euros), el segon (150 €) i el tercer (120 €), a més d'un premi especial titulat La càmera va estar allí (180 €) i que anirà destinat a aquella imatge que arreplegue un moment singular dels festers taurins celebrats el passat any a Puçol.

El jurat, format per experts en el món de la fotografia i la comunicació audiovisual, farà públic el resultat el divendres 2 de febrer.

26 Gener 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres