Tres atletes de Puçol pugen al podi en el duatló de Benifaió, prova puntuable per a la Lliga de Clubs

Tres atletes de Puçol pugen al podi en el duatló de Benifaió, prova puntuable per a la Lliga de Clubs

El XII Duatlón de Benifaió, celebrat el 28 de gener, va comptar amb 304 inscrits, dels que 284 van finalitzar la prova. A destacar que Marta Gimeno i Carmen Naturil van quedar 2a i 3a en categoria femenina, mentres que Vicente Pamblanco va quedar 2n en la masculina. A més, Tripuçol es va classificar en ambdós categories en 2a posició, darrere de l'equip Komando 226 ERS.

El duatleta Emilio Aguayo (del Komando 226 ERS) va ser el guanyador del XII Duatló de Benifaió. Esta prova, puntuable per a la Lliga Autonòmica, dóna començament a una de les competicions més atractives de la temporada que discorrerà per cinc poblacions de la Comunitat Valenciana: Benifaió, Picassent, Cullera, Bétera i Borriana.

Vicente Pamblanco, de Tripuçol, es va classificar en segona posició després de perdre uns metres en l'últim segment, aconseguint entrar en solitari en la línia de meta. El tercer classificat va ser Rafael Jordà, del C. T. Utiel.

Maxime Mckinnon (Suheca.com) va ser la guanyadora en la prova femenina, deixant en segona posició a l'atleta de Puçol Marta Gimeno (Komando 226 ERS) i en tercera a Carmen Naturil (Tripuçol).

La classificació per equips en la categoria masculina va donar com a líder a Komando 226 ERS i en segona posició a Tripuçol. Els mateixos resultats es van repetir en la categoria femenina.

Més resultats: http://www.triatlocv.org/

Informa: Jesús Jiménez

 

30 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres