Schwinn-Cycling Tour: els pioners del spinning mostren la seua tècnica davant de 300 alumnes el 4 de febrer

Schwinn-Cycling Tour: els pioners del spinning mostren la seua tècnica davant de 300 alumnes el 4 de febrer

Els amants de la bicicleta tenen una cita el dissabte 4 de febrer en el complex Huerto de Santa Maria (El Puig). Allí va a celebrar-se la segona convenció del Schwinn-Cycling Tour, la marca que va inventar la primera bici de spinning i que suposa una modalitat internacional d'este esport. Pep Claramunt, veí de Puçol i propietari del gimnàs Kodama, impartirà una de les classes com a membre del Demo Team.

Un total de sis professors vinguts de tota Espanya es concentraran el pròxim 4 de febrer en Huerto de Santa Maria, (El Puig), per a celebrar la segona convenció del Schwinn-Cycling Tour, la marca que va inventar i va registrar el denominat spinning, a la que se espera que assistisquen prop de 300 participants, entre monitors i aficionats vinguts de tota Espanya i part d'Europa.

Serà un dia intens pedalejant a les ordres de l'elit d'esta disciplina, un mètode esportiu basat en el ciclisme indoor o d'interiors que ha revolucionat els gimnasos

Serà un dia intens pedalejant a les ordres de l'elit d'esta disciplina, un mètode esportiu basat en el ciclisme indoor o d'interiors que ha revolucionat els gimnasos. I precisament un dels centres organitzadors d'este esdeveniment és el gimnàs Kodama de Puçol, amb el seu propietari, Pep Claramunt, com a capdavanter del denominat Demo Team, una distinció que es fa als professors que, a més de posseir la titulació específica de Schwinn Cycling, assistixen a fires i esdeveniments representant a la marca.

“Les bicicletes de Schwinn Cycling es distingixen de la resta de marques perquè el pes de les rodes i el volant està equilibrat, de manera que el pedaleig és real. Una persona que practica esta modalitat no sols fa exercici damunt d'una bici, sinó que sent la mateixa sensació que qui pedaleja per la muntanya o la carretera”, assegura Pep, el qual matisa que per a participar en la convenció “no cal ser un expert, perquè la inscripció està oberta a tots, alumnes i aficionats”.

Per a la trobada del pròxim 4 de febrer s'han preparat sis classes, dividides en dos grups amb 150 places en cadascún. Cada professor impartirà una classe, de forma que cada grup farà tres classes en total, una al matí i dos a la vesprada. Per a descansar i reposar forces, a migdia està prevista un dinar; i ja a la nit, a partir de les 22.30 hores un sopar amb posterior discomóbil celebrarà la conclusió de la jornada.

Les personas que no vullguen perdre's l'oportunitat de rebre una “masterclass” dels monitors Nivell Or, Susana Lucca, Inaxio Basterra, Raúl Rubio i Julià Bolopo, o del Demo Team, format per Vicent Palonés i el mateix Pep Claramunt, han d'apuntar-se en el gimnàs Kodama, en persona o per e-mail: info@kodamabienestar.és, o en el telèfon 620 879 510. També poden fer-ho via facebook, buscant el nom del gimnàs en la xarxa social.

Si encara no coneixes el Schwinn Cycling, el pròxim 4 de febrer tens l'oportunitat de provar-ho de la mà dels millors monitors i sentir-te un autèntic ciclista.

Informa: Susana Fernández Piqueras

075-poster-Schwinn-cycling-1

 

26 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres