Ara pots llegir el periòdic Noticies de Puçol abans que arribe als seus punts de distribució habituals

Ara pots llegir el periòdic Noticies de Puçol abans que arribe als seus punts de distribució habituals

L'últim divendres de cada mes, el periòdic Noticies de Puçol arriba a díhuit punts de distribució en la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions. La posada en marxa d'un servici de publicacions digitals —que ja va servir per a editar l'Anuari 2011 del Noticies de Puçol— permetrà als lectors de la web municipal poder llegir-lo almenys un dia abans, en este cas el dijous 26 de gener.

Al desembre, les regidories de barri van ser la primera mesura encaminada a millorar la comunicació entre l'ajuntament i els veïns de Puçol. Al gener són dos les propostes que continuen en esta línia: d'una banda, el tauler d'anuncis perquè els veïns puguen publicar en la web municipal les seues ofertes, intercanvis i sol·licituds; d'un altre, les publicacions digitals, que permetran disfrutar en la pantalla de l'ordinador de llibres i tot tipus de documents, en molts casos rescatats de l'arxiu municipal, però en altres com a autèntica primícia per als usuaris d'Internet.

L'anuari amb els onze periòdics editats en 2011 ha tingut una gran acceptació, amb multitud de visites en a penes una setmana i, sobretot, amb una recepció molt favorable perquè suposa una gran comoditat tindre les notícies més rellevants de tot un any juntes, en un sol clic del ratolí i, a més, amb el disseny que tenien en el periòdic, que sempre és més agraït que la majoria de pàgines web”, assenyala Rosa Portalés, regidora de comunicació.

El pla per a recuperar l'arxiu municipal contempla les primeres publicacions al febrer; el 31 de gener, estarà disponible el pressupost municipal de 2012; i el 26 de gener el Noticies de Puçol es publica per primera vegada en Internet abans que en paper

Esta acceptació obri la porta a la continuïtat a les primícies en les publicacions digitals i com a primer exemple, el dijous 26 apareix en la web municipal (www.puçol.es) el núm. 126 del Noticies de Puçol, corresponent al mes de gener, un dia abans de la seua distribució en paper.

Però no serà una novetat aïllada, perquè també es treballa ja per a publicar per primera vegada en la història de l'Ajuntament de Puçol el pressupost municipal per al 2012 íntegre, de tal forma que qualsevol veí puga conéixer fins al més mínim detall quins són els ingressos i els gastos, a què es dedica cada euro municipal.

Des del primer moment hem defés la transparència de la gestió i creiem que la publicació per primera vegada d'un document com el pressupost municipal íntegre demostra fins a quin punt complirem els nostres compromisos”, explica la regidora de comunicació. “Publicarem tota la informació disponible, tant de l'ajuntament com de l'empresa municipal Vídeo Industrial Puçol i de la Fundació Municipal de Cultura i Esports. Tot, tot, a disposició de tots els veïns”.

La publicació del pressupost municipal per al 2012 obri una segona línia de publicacions digitals que també permetrà tindre un accés més còmode a les actes dels plens, la qual cosa implica renovar el disseny de la secció Plens en la pàgina web municipal per a fer-la més còmoda i accessible als veïns.

Les primícies són només una de les línies d'actuació amb les publicacions digitals, però hi ha una altra no menys atractiva: recuperar antigues publicacions realitzades per l'ajuntament per a crear una secció destinada a l'Arxiu municipal, on se n'aniran rescatant des dels llibres de les festes populars i patronals —molts dels quals hui en dia no es poden aconseguir en paper— fins eixos projectes puntuals que al seu dia es van publicar com a part d'un esdeveniment especial, com el llibre dedicat a celebrar els 25 anys de l'Escola Permanent d'Adults o l'homenatge a José Claramunt, el mític capità de la selecció espanyola de futbol.

El pla per a recuperar l'arxiu municipal contempla les primeres publicacions al febrer; un poc abans, el 31 de gener, estarà disponible el pressupost municipal de 2012; i els més impacients el tenen encara més fàcil: el 26 de gener el Noticies de Puçol es publica per primera vegada en Internet abans que en paper.

Més informació, més ràpid i gratis. Ara, per a estar al dia només necessites un clic amb el teu ratolí.

Informa: Sabín

Notícies de Puçol, num. 126 - Gener 2012

 

26 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres