Obert termini d'inscripció per al curs d'informàtica orientat a la recerca d'ocupació

Obert termini d'inscripció per al curs d'informàtica orientat a la recerca d'ocupació

El Centre Associat al Servef i l'Agència de Desenvolupament Local de Puçol, situats en l'Espai Social Martínez Coll, han obert el termini d'inscripció per a un curs d'alfabetització informàtica orientat a la recerca d'ocupació. Consistix a proporcionar ferramentes bàsiques perquè persones desocupades facen ús d'Internet per a buscar treball. Si estàs interessat, no t'ho penses, perquè només hi ha 15 places.

El Consorci Pactem Nord, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, ha organitzat la tercera edició del curs d'alfabetització informàtica orientat a la recerca d'ocupació per Internet. Es tracta d'un curs bàsic d'informàtica dirigit preferentment a persones que estan desocupades i que no tenen coneixements previs sobre maneig d'ordinadors o estos són molt bàsics.

Començarà el pròxim 7 de febrer i acabarà el 8 de març. L'horari de classes serà els dimarts i dijous de 10 a 12.30 hores. Un total de 25 hores lectives on els alumnes deprendran a manejar els distints portals de recerca d'ocupació que hi ha en Internet, així com les ferramentes bàsiques per a navegar per la xarxa.

Les persones interessades han d'acudir a l'Espai Social Martínez Coll, en el carrer La Costera, i concretament al Servef o a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL)

El curs es dividix en tres mòduls: Windows, on s'ensenyarà a manejar el sistema operatiu de l'ordinador d'una forma introductòria; Internet, amb la navegació per distintes pàgines d'ocupació i la recerca d'ofertes de treball; i finalment, FOL (Formació i Orientació Laboral), un mòdul obligatori en este tipus de cursos.

“D'esta manera, els alumnes també seran assessorats en les tècniques de recerca d'ocupació, com per exemple la correcta elaboració d'un currículum, la preparació d'una entrevista, etc”, assegura Daniel Sebastià, tècnic de promoció econòmica de l'ajuntament, qui subratlla que el termini d'inscripció ja està obert.

Les persones interessades han d'acudir a l'Espai Social Martínez Coll, situat en el carrer La Costera s/n, i concretament al Servef o a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), i preguntar per Carmina Bayarri o Mariam Cortelles, respectivament. Com el nombre de places està limitat a 15, estes s'adjudicaran per l'orde d'arribada de les inscripcions.

Per este motiu no has d'esperar molt si vols tindre l'oportunitat de rebre esta formació de manera gratuïta. Un curs que tampoc suposa cap cost per a les arques municipals, gràcies a la col·laboració del Consorci Pactem Nord, i que al seu torn té una gran utilitat per a les persones desocupades que encara no s'han familiaritzat amb les noves tecnologies.

Informa: Susana Fernández Piqueras

073-mariam-carmina-1

 

25 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres