La comissió Bou de Sant Antoni canviarà la loteria del Niño els dies 23 i 30 de gener, 6 i 13 de febrer en la seu

La comissió Bou de Sant Antoni canviarà la loteria del Niño els dies 23 i 30 de gener, 6 i 13 de febrer en la seu

El número 86.317, corresponent a la loteria de l'associació cultural i taurina Bou de Sant Antoni, va eixir premiat amb la devolució en el passat sorteig del Niño. Les persones que vullguen canviar-ho o que se'ls torne els diners podran fer-ho en la seu de la comissió (carrer Sant Antoni, número 60 baix) els dies 23, 30 gener i 6 i 13 de febrer.

La comissió del bou de Sant Antoni ha establit un horari de canvi o devolució del número 86.317, corresponent a la loteria del Niño, que va eixir premiada el passat 6 de gener amb la devolució, al ser el 7 una de les terminacions premiades.

Serà els dies 23 i 30 de gener i 6 i 13 de febrer en la franja horària de 19 a 21 hores, en la seu de l'associació, situada en el carrer Sant Antoni número 60 baix.

Així mateix, els agraciats també poden passar-se pels establiments habituals, com el bar El Rallat, el Bar Mediterrani i el Forn Sant Pere. No obstant això, des de l'associació recomanen canviar els bitllets en la seu durant els dies establits per a no col·lapsar els locals i per a un major control i comoditat de la comissió.

Informa: Susana Fernández Piqueras

 

fotos_noticia fotos_noticia
fotos_noticia fotos_noticia

 


19 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres