Article d'Iniciativa del mes de desembre: “Que l'esperit del 15 M no es quede en una simple revolució d'intencions”

Article d'Iniciativa del mes de desembre: “Que l'esperit del 15 M no es quede en una simple revolució d'intencions”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de desembre, titulat “Que l'esperit del 15 M no es quede en una simple revolució d'intencions”.

Feia temps que la ciutadania no es manifestava de manera tan contundent, la societat està crispada, desesperada, hi ha qui diu que cal “refundar el capitalisme”, que l'economia de mercats fa aigua.

Ací passa alguna cosa i el que passa és que les butxaques de cada un de nosaltres estan sent cada vegada més, brutalment saquejats: “Crisi” eixa paraula desgraciadament més habitual en el nostre vocabulari del que deguera s'ha convertit en el gran malament dels últims anys.

I què podem fer nosaltres? Quedar-nos impàvids veient com una mala gestió i aleshores uns pèssims polítics estan destrossant-nos la vida!

Com bé va dir Hessel, molts ens indignem, reaccionem, però el més important és que també som molts els que actuem, els que no estem disposats a perdre esta lluita, els que estem plantant cara al problema i en Iniciativa X Puçol som la veu de molts ciutadans i ciutadanes que veuen amb estupor i perplexitat, com el Govern del PP amb la seua política “austera” per al que volen, no faciliten la vida dels que els paguem a ells els sous —i quins sous!—, eliminant les ajudes per a llibres i material  escolar, i no donant-les com es venia fent fins ara, el que han fet ha sigut una pantomima.

Però nosaltres no parem, des d'Iniciativa ens hem proposat arreplegar firmes, demostrant d'alguna forma que la gent no està res contenta amb esta mesura tan absurda

Si servirà o no d'alguna cosa? Clar que servirà, almenys que sàpien que estem donant la cara, que encara que estiguem en l'hivern, l'ambient en l'ànim de la gent està molt caldejat.

Des d'Iniciativa exigim que torne la sensatesa al PP de Puçol, si és que alguna vegada l'han tingut, que pensen que no tots tenim la sort de portar als nostres fills a col·legis privats, o que simplement apostem per una educació pública i de qualitat, nosaltres des d'Iniciativa no anem a donar-nos per vençuts, i serem eixa oposició dura i incòmoda, però constructiva, o si preferixen eixa mosca tan pesada que no hi ha manera de llevar-se-la de damunt, això sí, amb tota l'educació que el col·legi públic ens ha proporcionat.

Des d'Iniciativa X Puçol demanem a la ciutadania que l'esperit del 15 M no es quede en una simple revolució d'intencions, que no ens quedem muts, que exigim el que ens pertany, que ningú ens regala res, que les desqualificacions que patim per part del PP, ens fan més fort, que no som ni pocavergonyes ni mentiders ni perroflautas, simplement som gent que pensem que un món millor, més just i solidari és possible, d'ací la nostra lluita. La seua estarem encantats de saber quin és…

Una opinió d'Iniciativa per Puçol

030-logo_iniciativa


16 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres