Victòries incontestables d'Aitor Leal i Teresa Nimes en el GR10 Xtrem 2012, ambdós rebentant els rècords de la prova

Victòries incontestables d'Aitor Leal i Teresa Nimes en el GR10 Xtrem 2012, ambdós rebentant els rècords de la prova

El GR10 Xtrem finalitza la seua tercera edició amb nous rècords, tant masculí com femení, i la prova que unix Puçol amb Andilla es consolida com una de les més atractives del calendari, una cosa confirmada per la presència de corredors de distints països. Heus ací els resultats, cedits per la web de CxM, organitzadora de la prova. En pròxims dies ens contaran els corredors com han viscut la prova des de dins.

El guipuscoà Aitor Leal s'ha tornat a escapar, com ho va fer a Chiva, i ha corregut en solitari els 93 quilòmetres que unixen Puçol i Andilla seguint les marques de la senda GR10 i establint el nou rècord de la travessia en 9h03:40. Teresa Nimes ha repetit victòria amb el mateix vencedor, un mes desdesprés de guanyar a Chiva també.

L'avantatge de Aitor Leal ha arribat a més de 20 minuts sobre Miguel Ángel Mudarra i Salvador Calvo. El campió andalús ha debutat en la distància amb un magnífic segon lloc, mentres que Salva Calvo ha fet més quilòmetres que cap, desviant-se del recorregut en multitud d'ocasions (el circuit no presenta cap senyal alié a la pròpia senda GR). Finalment ha perdut uns quants llocs i hi ha sigut Juan Carlos Cuennca Qui ha ocupat el tercer lloc.

El guipuscoà Aitor Leal s'ha tornat a escapar, com ho va fer a Chiva, i ha corregut en solitari els 93 quilòmetres que unixen Puçol i Andilla

Teresa Nimes Ha repetit victòria, un mes després de guanyar a Chiva també. Però en esta ocasió demostrant un poder que ni la mateixa Nerea Martínez Ha pogut contindre, ambdós han rebaixat el rècord, establint-se per Nimes en 10h28:05.

La corredora de Lafuma ha vençut ocupant la desena plaça de la general, sobre més de 280 corredors que han pres l'eixida. Encara que una cinquantena s'han vist obligats a abandonar.

La tercera plaça femenina ha sigut per a Laura Herrera, que ha donat una alegria a un dels dos clubs organitzadors, el CXM València, del que defén colors.

La disputa per la categoria de parelles se l'han portat Lucas Boix I Enrique Lleti (Team La Faixa) en masculina; Jorge Máñez junt amb Teresa Nimes (Lafuma Team) en mixta; i Alicia ChaveliRosa Guillamón(Flowbikestore.com) en femenina.

Informa: http://correrxmuntanya.com/

fotos_noticia fotos_noticia fotos_noticia

046-salida_prueba-3

15 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres