Article del Bloc - Compromís del mes de desembre: “PAVALUR-CCD, llops amb pell de corder”

Article del Bloc - Compromís del mes de desembre: “PAVALUR-CCD, llops amb pell de corder”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Bloc – Coalició Compromís en el mes de desembre, titulat “Pavalur – CCD, llops amb pell de corder”.

Que fàcil és fer política però que difícil ser coherent amb el que un diu. 

En primer lloc, atribueixen al Bloc-Coalició Compromís paraules que no utilitza per confondre l'opinió pública. En l'article al qual vostès es refereixen mai es parla de casc antic sinó de casc urbà. Però a vostès els venia millor que parlés de casc antic per poder utilitzar-lo com argument polític en la nostra contra. 

El Bloc-Coalició Compromís no té, com insinuen vostès, cap "contacte”, amb la Policia Local o altres organismes simplement exerceix la seua feina com a oposició al sol·licitar informació d'interès general com el nombre de robatoris registrats al nucli urbà. Mentre vostés no ens demostren el contrari el Bloc-Coalició Compromís continuarà mantenint les xifres de robatoris donades per la Policia Local, les quals han augmentat considerablement, doncs la Guardia Civil, després de la conversa mantinguda en la caserna, ens comunicà que mai donen xifres oficials a cap agent extern llevat del Ministeri de l’Interior. Per tot això esperem ens mostren les denuncies oficials efectuades pels residents afectats.

Parlen doncs d'igualtat de drets i deures. El Bloc-Coalició Compromís els recorda doncs, que és un deure dels puçolencs abonar les taxes de recollida d'escombreries i col·laborar com la resta de veïns de la localitat. Perquè no paguen la taxa de recollida d'escombreries (TAMER)? Proclamen la integració i diuen voler compartir les necessitats i problemes de tot el municipi però no ho demostren amb fets. El seu partit, PAVALUR-CCD?, ha signat un pacte de governabilitat amb el PP amb unes exigències difícilment assumibles en quant a terminis i inversions. En la situació econòmica de precarietat en què ens trobem exigir inversions immediates, o a curt termini, exclusivament per a un sector de la població, com a poc és irresponsable i incoherent.

Reclamen més freqüència de neteja en els seus carrers quan la resta de veïns de Puçol tampoc la tenen, i a més pateixen un major trànsit de vianants i vehicles que requeriria major manteniment.

Reclamen presència policial a l'entrada i sortida dels col·legis situats a les urbanitzacions quan aquesta presència tampoc és efectiva al nucli urbà. Reclamen tancar un camí d'accés a les urbanitzacions quan aquest camí és de tots i hauríem de poder usar-lo sempre que ho necessitem no en l'horari que a vostès els convinga.

Reclamen l'enquitranat del pàrquing de les oficines de Alfinach quan saben que és de titularitat privada, és a dir, de la seua competència no de la de tots. Actuació, per cert, ja realitzada i esperem que no amb els diners de tots. Reclamen el 24% la base imposable de l'IBI durant quatre anys per a les urbanitzacions oblidant-se de la resta de veïns.

Ja veiem el que vostès entenen per igualtat, per integració i per solidaritat amb els problemes de tots els veïns i veïnes de Puçol.

La manera de fer política ha canviat però com es pot comprovar vostés continuen treballant aliens a la voluntat del poble i amb la total connivència del PP.

Fa un temps es podria entendre que un partit minoritari, en assolir una posició decisiva,  exigira el compliment del seu programa electoral però hui en dia les coses no són així. Vostés han volgut recuperar el temps perdut, sense mirar pèl, aprofitant-se del PP, que necessitava pactar per a governar tranquil.

Encara sort que tots no entenem les coses d'una mateixa manera.

Des del Bloc-Coalició Compromís volem desitjar a tots els lectors de la web i demés veïns un Bon Nadal i un Any Nou 2012 ple de salut i algun patiment de menys!

Una opinió del Bloc – Coalició Compromís

012-enric_esteve-2

 

11 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres