Article del Partit Popular del mes de desembre: “Un pressupost prudent”

Article del Partit Popular del mes de desembre: “Un pressupost prudent”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de desembre, titulat “Un pressupost prudent”.

El dia 21 de desembre es va celebrar el que probablement siga el ple més important de l'any.

L'equip de govern format per PP i PAVALUR va presentar, per a la seua aprovació, el pressupost general de 2012.

El criteri màxim que ha dirigit la confecció del dit pressupost ha sigut el de la prudència i l'austeritat, sense descuidar per això la partida de gasto social tan necessària en els temps actuals.

Són uns pressupostos realistes i adaptats a la capacitat financera de la nostra població, basats en una gestió eficient dels recursos de què disposem, i  en els que s'ha cuidat especialment el foment de l'ocupació, destinant una partida per a la creació d'ocupació per als parats de llarga duració i la previsió d'ajuda a les víctimes de la violència de gènere per a la seua incorporació al món laboral.

S'ha previst un increment de més de 25.000 € per a ajudes d'emergència a les famílies més necessitades nostra població, arribant als 130.000 €, i a més, s'han augmentat les subvencions a les associacions de caràcter benèfic —com Cartitas i  Afacam— i també a  les assistencials —com Adis, Col·legi San Cristóbal o Pas a Pas, entre altres—.

En el nostre interés per contemporitzar amb la delicada situació econòmica que vivim, hem rebaixat el tipus de gravamen de l'IBI urbana, des del 0.55% al 0.51%; açò suposa que molts rebuts (en total, 882) pagaran menys que l'any passat i que la gran majoria de rebuts per este concepte pagaran únicament entre 0 i 20 € més.

El nostre compromís amb el medi ambient ens porta a invertir en el canvi de llums convencionals per leds, la qual cosa revertirà en un estalvi substancial en el consum d'electricitat.

En definitiva, es mantindran tots els servicis que actualment disfrutem en el nostre municipi, i inclús es posaran en marxa alguns nous, posant de manifest el nostre interés en els ciutadans de Puçol no vegen minvada la seua qualitat de vida.

I açò s'ha aconseguit alhora que hem reduït en quasi 300.000 euros la quantia total del pressupost de l'Ajuntament de Puçol respecte al de l'any 2011.

Els nostres millors desitjos a tots els veïns de Puçol per al nou any que comença, i unes molt bones festes.

Una opinió del Partit Popular

013-merche_sanchis-2


09 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres