Article del PSOE del mes de desembre: “Sorpresa, estupor, indignació? No ens sorprén res!”

Article del PSOE del mes de desembre: “Sorpresa, estupor, indignació? No ens sorprén res!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de desembre, titulat “Sorpresa, estupor, indignació? No ens sorprén res!”.

Tan sols uns mesos arrere, el PP prometia més i millor per menys. Com ve sent un costum en els seus col·legues de partit, una vegada en el govern municipal, van oblidar el que promet i va començar a funcionar la política de retalls, però no per a tots —no els interessa— sinó per als més necessitats.

Recentment ens han donat mostres de com actuen, fent pagar als nostres majors 10 € per al menjar en les festes de setembre i reduint les ajudes a llibres i material escolar a la mínima expressió (s'han gastat en ambdós conceptes uns 15.000 €).

Ara el PP i Pavalur han aprovat els pressupostos de 2012, amb el vot en contra de tota l'oposició.

El PP Manostijeras ens presenta un pressupost vergonyós i desvergonyit desmuntant la societat del benestar que tant ha costat d'aconseguir en estos últims anys en el nostre poble i es dedica a reduir dràsticament les ajudes per a beques de llibres i material escolar per als estudiants, disminuïx les subvencions a tots els col·lectius culturals, esportius i socials (excepte Cáritas i Afacam —Faltaria més!—), rebaixen les aportacions a programes de formació i ocupació (la Generalitat de la Partida Popular deixa d'ingressar a l'Ajuntament al voltant de 150.000 €) i així  un infinitat de retalls.

Verdaderament indignant!!

Per l'altra part tenim a un PP que apuja taxes (fem, Tamer —Atenció al rebut de l'aigua!—, aigua, clavegueram...) i l'IBI (contribució) que a pesar de la rebaixa en el coeficient suposarà un ingrés superior als 205.000 € en 2012. I a l'anterior equip de Govern li van criticar pel mateix!

Quanta hipocresia!!

Però el súmmum del desvergonyiment, la prepotència i l'interés partidista per damunt del bé general i comú de tota la ciutadania, és el premi que rep Pavalur de mans del Partit Popular per a així mantindre el poder municipal: 260.000 € per a manteniment de les seues zones (un 68% més, quasi 20 milions més de les antigues pessetes que en 2011); sis policies fixos diaris per a la seua vigilància i ús particular (200.000 € més a l'any); utilització de la brigada municipal d'obres per a escometre obres i arreglaments en zones privades, arreglament de camins que pertanyen a altres pobles amb els nostres treballadors i els nostres mitjans, i així una llista interminable

Com a fidels corderets davant dels designis de la Generalitat, duen a terme una política de retalls mentres oculten el seu programa, això sí, actuant sense cap tipus d'escrúpols mentres recauen sobre els més dèbils les conseqüències dels seus ajustos pressupostaris.

Esta és la política del PP Manostijeras!! 

És evident que la política de l'actual govern municipal va dirigida a cobrir els seus propis interessos electoralistes, als seus propis votants, oblidant-se en tot moment d'aquells que, sense ser causants de la crisi, l'estan patint.

No els resulta pervers?

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

011-jose_vicente_marti-2

 

08 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres