Article d'Iniciativa del mes de desembre: “Un pressupost antisocial”

Article d'Iniciativa del mes de desembre: “Un pressupost antisocial”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de desembre, titulat “Un pressupost antisocial”.

Després d'un ple maratonià ple de faltes de respecte, on en compte d'estar debatent sobre els pressupostos del nostre poble, pareixia que s'estava venent peix, vam arribar a la conclusió que per a eixe viatge no feia falta tanta alforja.

I per que diem açò perquè és un pressupost antisocial ple de retalls en sanitat (reduint servicis sanitaris en la platja), educació (amb la ridícula i vergonyant, quasi inexistent, dotació en ajudes de beques i material escolar), baixen partides de foment d'ocupació, es retallen subvencions a associacions culturals i esportives.

No feia falta 4 hores de ple per a després fer el que han fet, no acceptar cap esmena de cap grup polític, ni tan sols estudiar-les:

Això sí, el pacte amb PAVALUR seguix avant i que manera… en els pressupostos se'ls augmenta un 68,47% o el que és el mateix 106.807 € més, això farà un total de 262.789 €. Clar que això ho paguem la resta!

El nostre grup va proposar reduir la partida en 112.789 € i no per mer capritx sinó que si les subvencions municipals baixen entre un 10 i un 20% no entenem com a les urbanitzacions se'ls puja més d'un 68%. Bo, sí ho sabem, és fruit de la covardia d'un grup polític el PP incapaç de governar per si sol i hi ha hagut de posar-se a mercé de PAVALUR.

En Iniciativa estem lluitant per a aconseguir una política social justa, i així ho demostrem presentant mocions com la d'ajuda en beques per a menjador, i la d'ajuda en beques i material escolar. Cap d'elles va ser aprovada pel PP. Motius: el romanç de sempre no hi ha diners… però no mentisquen, senyors del PP, que hi ha diners i a les mans plenes, però és  per als seus socis de govern. 

El nostre grup té raons més que suficients per a votar en contra d'estos pressupostos vergonyosos, antisocials, fruit d'una quimera per a poder mantindre's en el poder. Però este desvari seu ens va a costar molt car als altres.

I com estem en Nadal… “Tant de bo poguérem ficar l'esperit del Nadal en pitxers i obrir un cada mes de l'any”.

Des d'INICIATIVA-Verds Compromís X Puçol els desitgem Bones Festes, salut i que el proper any vinga carregat de treball.

Una opinió d'Iniciativa – Verd Compromís per Puçol

009-estrella_carcasona-2

 

07 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres