Els alumnes de l'institut celebren el final del primer trimestre amb activitats culturals i esportives seguida del lliurament de premis

Els alumnes de l'institut celebren el final del primer trimestre amb activitats culturals i esportives seguida del lliurament de premis

L'Institut de Secundària de Puçol (IES) ha celebrat el final del primer trimestre amb l'entrega de notes i una jornada cultural i esportiva que ha donat cabuda a tot tipus d'activitats, des de debats fins ball o tallers. El colofó del dia ha sigut el lliurament dels premis ESPIRAL als alumnes més destacats.

La jornada escolar del passat dia 22 de desembre va adoptar un caire especial per a alumnes i professors de l'Institut de Secundària de Puçol. Va començar el dia amb l'entrega de notes per part dels tutors. A continuació, les aules, el gimnàs, la biblioteca, el laboratori d'idiomes, els tallers, les sales d'informàtica, les pistes poliesportives i el pati van acollir activitats molt diferents de les que es desenvolupen de forma quotidiana.

Van ser nombroses les propostes de professors i alumnes per a un dia de convivència especial: olimpíada matemàtica, video-fórum, debat sobre la situació sociopolítica i econòmica actual, competicions esportives, exhibició de balls, elaboració artesanal de dolços nadalencs, taller de perruqueria i estètica a càrrec de Essentials, exposició de treballs per part dels alumnes de Biologia, demostració de tècniques de Laboratori dels alumnes de Física i Química, taller d'Henna i fins una classe de Batuca amb la intervenció d'exalumnes… L'ambient d'harmonia i col·laboració va ser la tònica general de totes les activitats.

Com a colofó a esta jornada, els alumnes es van reunir en el saló d'actes per a despedir el trimestre i rebre els anhelats premis a diferents aspectes de la vida acadèmica de l'Institut

Com a colofó a esta jornada, els alumnes es van reunir en el saló d'actes per a despedir el trimestre i rebre els anhelats premis a diferents aspectes de la vida acadèmica de l'Institut.  En esta ocasió,  l'Equip de Convivència i Mediació va delectar als presents amb una presentació del treball realitzat en la concentració d'alumnes de diferents Instituts que va tindre lloc recentment a València.

A continuació, es va dur a terme la donació de la recaptació realitzada pels alumnes participants en una activitat de Senderisme solidari destinada a AFACAM (Associació de Familiars d'Alzheimer). Ja comença a ser habitual la posada en marxa d'este tipus de gestos per mitjà dels quals l'Institut s'obri a l'exterior per a col·laborar amb les persones que més ho necessiten; és una forma eficaç d'educar en valors als jóvens.

I finalment, els premis ESPIRAL als alumnes que han destacat per diferents aspectes: esforç, mèrit, participació, solidaritat…, la distinció a l'AULA VERDA per als grups que han demostrat la seua sensibilitat ecològica i els trofeus per als guanyadors de les diferents competicions.

Ara arriba el merescut descans per a les persones que s'han esforçat i han donat mostres de superació personal. I els que encara no ho han aconseguit, tindran  l'oportunitat de traçar projectes de futur a curt termini. L'important és trobar el mètode idoni per a aconseguir els objectius que cada un s'haja traçat.

Des d'ací, la Comunitat escolar de l'IES Puçol els desitja BONES FESTES.

Informa: La Direcció de l'IES Puçol

 002_fin_primer_trimestre_instituto_2

 

02 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres