El diumenge 8 torna "El Gegant del Romaní" en forma de contacontes solidari per ajudar a Tomás F. Esteve

El pròxim diumenge 8 de gener a les 12.30h la Casa de Cultura oferix una sessió especial de El Gegant del Romaní, una fantàstica faula narrada pel contacontes local, Enric Esteve. Un viatge a través de la imaginació que a més té un caire solidari, perquè la recaptació íntegra es destinarà a ajudar el xiquet de Puçol Tomás F. Esteve.

No és la primera vegada que Enric Esteve, actor i contacontes de Puçol, representa la seua particular versió de El Gegant del Romaní per als xiquets de la localitat. El passat mes d'abril els escolars ja van gaudir d'esta història fantàstica, plena d'imaginació i de personatges extraordinaris, que l'autor ha adaptat de la rondalla original de l'escriptor valencià Enric Valor.

Però en esta ocasió, la representació tindrà un caire solidari, perquè tota la recaptació de l'entrada – 3 euros per persona – anirà destinada a ajudar la família de Tomás F. Esteve, un xiquet de 6 anys que patix paràlisi cerebral i que cada any ha de viatjar als Estats Units per a sotmetre's a un costós tractament mèdic.

Per este motiu, l'autor anima a tots els veïns de Puçol, xiquets i majors, a acudir este diumenge a les 12.30 hores a la Casa de Cultura “per a gaudir d'esta rondalla valenciana, una versió familiar, apta per a tots els públics”. No obstant, al ser una representació solidària, Enric afirma estar segur que els veïns “ompliran el saló d'actes, perquè Puçol és un poble solidari, i més en estes dates. A pesar de les despeses de Nadal, esperem que no tinguen inconvenient a gastar 3 euros en una causa solidària”.

En este sentit, el contacontes espera que pares i xiquets aprofiten l'últim dia de les vacances escolars per a gaudir de l'espectacle.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada en els establiments col·laboradors: Papelería Amparo, Forn Nati, Ca els 19, Papelería Rosmar i Regal Hogar.

A més de la recaptació en taquilla, s'ha establit una Fila zero amb el compte següent: La Caixa 2100 6064 95 01 00003391

D'esta manera, tot aquell que vullga pot col·laborar amb la família de Tomás i ajudar a fer que este xicotet continue somrient i millorant cada dia.

Informa: Susana Fernández Piqueras

01_contacontes_solidari_tomas_esteve_01

 

02 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres