Ja tenim les primeres fotos dels nostres veïns amb les copes. I tu, quan envies les teues?

Ja tenim les primeres fotos dels nostres veïns amb les copes. I tu, quan envies les teues?

Puçol va despedir 2011 fent cua, com estava previst: l'Eurocopa i la Copa del món van congregar milers de visitants que van haver de fer més d'una hora de cua en alguns moments… encara que tots asseguren que l'ocasió val la pena. Fins al dia 2 les copes seguixen en el Palau d'esports i fins al 10 esperem les teues fotos per a publicar-les en la web i en el periòdic. No faltes.

És difícil precisar el nombre de veïns que s'han acostat al pavelló cobert de Puçol per a fotografiar-se amb els dos grans trofeus de la Selecció Espanyola de futbol, perquè en les cues no sols es donaven cita persones de totes les edats de Puçol, sinó també de molts pobles de la comarca disposats a qualsevol espera per tal d'immortalitzar esta històrica visita.

Afortunadament, no hi ha hagut cap incident i tot s'ha desenrotllat durant el 30 i 31 com estava previst”, assegura la regidora d'esports, Rosa Portalés. “Només ens queda agrair a tots el seu exemplar comportament quan han hagut d'esperar per a poder veure l'Eurocopa i la Copa del món, i recordar que fins al dilluns a les 9 de la nit romandrà obert el Palau d'esports”.

Continuarem pujant fotos a la web municipal ja que fins al dia 10 de gener seguix oberta la possibilitat que tots els veïns que ho desitgen envien les seues fotos més volgudes per a incloure-les en la web i en el pòster del periòdic local

Des de l'ajuntament recomanen no deixar la visita per a l'últim moment perquè l'hora en què la Federació Espanyola de Futbol ha d'emportar-se els trofeus és inamovible i el pavelló tancarà les seues portes a les 21 hores, encara que hi haja públic esperant fora.

Recordem que l'horari de visites per als dos últims dies és:
Diumenge, 1 de gener: de 12 a 14 i de 16 a 20 hores.
Dilluns, 2 de gener: de 10 a 21 hores.

Al final d'esta notícia i en la galeria de fotos de la web ja teniu les dos primeres col·leccions de fotos amb les copes: la primera, centrada en l'acte oficial de recepció; la segona, amb els primers veïns que van poder fotografiar-se amb elles en el saló de plens, entre ells tots els jugadors dels distints equips de la Unió Esportiva Puçol.

Continuarem pujant moltes més en la galeria de fotos d'esta web municipal ja que fins al dia 10 de gener seguix oberta la possibilitat que tots els veïns que ho desitgen envien les seues fotos més volgudes per a incloure-les en la web i en el pòster del periòdic local Noticies de Puçol.

Per a això només cal tindre en compte unes mínimes normes:

1. En les fotos ha d'aparéixer almenys una de les dos copes exhibides, també pot aparéixer el Palau, la cua, en fi, una foto de l'esdeveniment.

2. Cada foto s'ha d'enviar per e-mail a estes dos adreces:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Atenció amb la forma d'escriure-les, una sola falta i el correu no arribarà.

3. El Departament de Comunicació contestarà per mail a totes les fotos rebudes. Si no reps el teu mail de resposta en 48 hores, torna a enviar la foto perquè això significa que no ha arribat.

4. La foto ha de portar el nom de l'autor, encara que pot utilitzar pseudònim.

5. El termini de presentació de fotos és fins al 10 de gener.

6. Inicialment es publicarà almenys una galeria amb 100 fotos en la web municipal, encara que depenent dels participants el nombre total es podria modificar.

7. Entre totes les publicades es triaran 25 per a formar el pòster central del periòdic Noticies de Puçol de gener.

8. Naturalment, l'enviament de fotos per a esta convocatòria implica que els autors autoritzen que siguen publicades tant en la web com en el periòdic.

Tan senzill com acostar-se al pavelló cobert, fer fotos amb els teus col·legues o familiars junt amb les copes, triar la que més t'agrade i enviar-la per mail.

Comença 2012 format part de la història de la Roja.

Informa: Sabín

fotos_noticia fotos_noticia

905-fotos_copas-2

 

01 Gener 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres