La marea roja inunda Puçol: ple històric per a rebre a la Copa del món i l'Eurocopa

La marea roja inunda Puçol: ple històric per a rebre a la Copa del món i l'Eurocopa

La Copa del món i l'Eurocopa ja estan a Puçol. Han arribat puntuals, el divendres 30 a les 12 hores, a l'ajuntament, on han sigut rebudes per multitud de veïns ansiosos d'immortalitzar este històric moment amb una foto. Fins al 2 de gener les copes es traslladen al Palau d'esports, així que agafa la teua càmera o el teu mòbil i no t'oblides d'enviar la teua millor foto a la web municipal.

Este matí, a les 12 en punt, els alumnes de l'escola municipal de futbol de la Unió Esportiva Puçol feien el corredor en la plaça Joan de Ribera per a rebre a la Copa del món i a l'Eurocopa, que van ser arreplegades en la porta de l'ajuntament pel que fóra capità de la Selecció Espanyola de futbol en els anys 70, Pepe Claramunt; per la seua filla i actual directora de la Federació Espanyola de Futbol, Mª José Claramunt; l'alcaldessa Merche Sanchis; i el diputat d'esports Miguel Bailach, junt amb multitud de veïns, curiosos, esportistes i polítics.

Abans d'entrar en la casa consistorial, els alumnes de l'escola s'han fet la primera foto oficial amb les copes… encara que no era fàcil veure amb tants mòbils, càmeres i, sobretot, pares ansiosos per immortalitzar al seu rebrot junt amb els èxits de la Roja.

Una vegada en el saló de plens, s'ha realitzat l'acte oficial de recepció i ha començat l'interminable desfilada de fotos amb ambdós trofeus: polítics, veïns, els distints equips de la UD Puçol i així fins una hora en el saló de plens.

A la vesprada, ha començat l'exhibició pública en el Palau d'esports, on romandrà fins al dilluns 2 de gener a les 9 de la nit.

L'horari definitiu de visites és:

Divendres, 30 de desembre: de 16 a 20 hores.
Dissabte, 31 de desembre: de 10 a 18 hores.
Diumenge, 1 de gener: de 12 a 14 i de 16 a 20 hores.
Dilluns, 2 de gener: de 10 a 21 hores.

Amb tantes facilitats, el que no té una foto amb els dos grans èxits de La Roja és, evidentment, perquè no li agrada el futbol. De tot hi ha en esta vida.

Ja teniu disponible al final d'esta notícia un enllaç a una bona col·lecció d'imatges… encara que hi haurà moltes més en la galeria de fotos d'esta web municipal ja que l'ajuntament ha obert la possibilitat que tots els veïns que ho desitgen envien les seues fotos més volgudes per a incloure-les en la web i en el pòster del periòdic local Noticies de Puçol.

Per a això només cal tindre en compte unes mínimes normes:

1. En les fotos ha d'aparéixer almenys una de les dos copes exhibides, també pot aparéixer el Palau, la cua, en fi, una foto de l'esdeveniment.

2. Cada foto s'ha d'enviar per e-maila estes dos adreces: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Ull amb la forma d'escriure-les, una sola falta i el correu no arribarà.

3. El Departament de Comunicació contestarà per mail a totes les fotos rebudes. Si no reps el teu mail de resposta en 48 hores, torna a enviar la foto perquè això significa que no ha arribat.

4. La foto ha de portar el nom de l'autor, encara que pot utilitzar pseudònim.

5. El termini de presentació de fotos és fins al 10 de gener.

6. Inicialment es publicarà almenys una galeria amb 100 fotos en la web municipal, encara que depenent dels participants el nombre total es podria modificar.

7. Entre totes les publicades es triaran 25 per a formar el pòster central del periòdic Noticies de Puçol de gener.

8. Naturalment, l'enviament de fotos per a esta convocatòria implica que els autors autoritzen que siguen publicades tant en la web com en el periòdic.

Així que ja ho saps, tens fins al dia 2 per a fer les fotos i fins al 10 de gener per a enviar-les.

Simplement cal acostar-se al pavelló cobert, fer algunes fotos amb els teus col·legues o familiars junt amb les copes, triar la que més t'agrade i enviar-la per mail.

Unix-te a la marea roja que inunda Puçol!

Informa: Sabín

fotos_noticia

904-recepcion_copas-14

 

30 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres