Eres l'as de copes? Demostra-ho: envia'ns la teua millor foto amb la Copa del món o l'Eurocopa i la publicarem

Eres l'as de copes? Demostra-ho: envia'ns la teua millor foto amb la Copa del món o l'Eurocopa i la publicarem

L'arribada a Puçol de les copes guanyades per la Selecció Espanyola de futbol és un fet històric, d'ací que l'ajuntament aposte pels propis veïns perquè siguen ells els que compten amb les seues fotos com han viscut l'experiència. Una galeria en la web municipal i el pòster del periòdic local estan reservats a les millors imatges rebudes.

La idea s'ha inaugurat al desembre: tots aquells que volgueren tindre una foto amb el mateix Pare Noel només havien d'acostar-se el dia 22 a l'Arbre dels somnis i, això sí, fer una xicoteta cua. Més de mil xiquets van rebre un llibre de regal per la seua paciència i els seus papàs han pogut descarregar gratis la foto de la pàgina web municipal (www.puçol.es).

Como sorpresa addicional, una selecció d'eixes fotos ha servit per al pòster central del periòdic Noticies de Puçol, que s'ha repartit en la població els dies 28 i 29 de desembre. Una emotiva forma de felicitar el Nadal… sobretot per als més menuts, que ja poden presumir de tindre publicada una foto històrica.

Simplement cal acostar-se al pavelló cobert, fer algunes fotos amb els teus col·legues o familiars junt amb les copes, triar la que més t'agrade i enviar-la per mail.

Demostra que eres un as fent fotos dels trofeus de la Roja

I si es tracta de fotos històriques, este cap d'any Puçol té una bona ocasió de realitzar unes quantes. Del 30 de desembre al 2 de gener s'exhibixen la Copa del món i l'Europa en el Palau d'esports, perquè tot el que ho desitge s'acoste a fer-se fotos amb elles.

Unes fotos històriques, sens dubte.

Ara volem anar un poc més enllà i no ser nosaltres els que fem les fotos, sinó els propis veïns”, assegura Rosa Portalés, regidora de comunicació. “Com imaginem que són molts els que es van a immortalitzar amb la Copa del món i l'Eurocopa, el que demanem és que cada veí ens envie la seua millor foto i la publicarem en la galeria de la web municipal. A més, farem una selecció que servirà per al pòster central del periòdic de gener”.

I la millor foto per a cada u és una cosa personal. No té per què ser la més brillant tècnicament, sinó la més divertida, la més original, la més emotiva, la més simpàtica… en fi, la que cada un estime més.

Només cal tindre en compte unes xicotetes normes, poca cosa:

1. En les fotos ha d'aparéixer almenys una de les dos copes exhibides, també pot aparéixer el Palau, la cua, en fi, una foto de l'esdeveniment.

2. Cada foto s'ha d'enviar per e-mail a estes dos adreces: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Atenció amb la forma d'escriure-les, una sola falta i el correu no arribarà.

3. El Departament de Comunicació contestarà per mail a totes les fotos rebudes. Si no reps el teu mail de resposta en 48 hores, torna a enviar la foto perquè això significa que no ha arribat.

4. La foto ha de portar el nom de l'autor, encara que pot utilitzar pseudònim.

5. El termini de presentació de fotos és fins al 10 de gener.

6. Inicialment es publicarà almenys una galeria amb 100 fotos en la web municipal, encara que depenent dels participants el nombre total es podria modificar.

7. Entre totes les publicades es triaran 25 per a formar el pòster central del periòdic Noticies de Puçol de gener.

8. Naturalment, l'enviament de fotos per a esta convocatòria implica que els autors autoritzen que siguen publicades tant en al web com en el periòdic.

Fàcil i ràpid.

Simplement cal acostar-se al pavelló cobert, fer algunes fotos amb els teus col·legues o familiars junt amb les copes, triar la que més t'agrade i enviar-la per mail.

Demostra que eres un as fent fotos dels trofeus de la Roja.

Així tots formarem part d'este moment històric.

Informa: Sabín

fotos_noticia

901-copa_mundo_y_eurocopa

 

29 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres