Nadal de teatre, o com aprendre a deixar de preocupar-se per les noves tecnologies i amar l’escenari

Nadal de teatre, o com aprendre a deixar de preocupar-se per les noves tecnologies i amar l’escenari

Un any més, la Casa de Cultura de Puçol celebra les festes escolars nadalenques organitzant un cicle de teatre per als més menuts. En esta ocasió, Nadal de teatre compta amb quatre obres de grups de la Comunitat Valenciana, que s'exhibixen del 26 al 29 de desembre, al mòdic preu de 3 euros cada una.

La Carreta Teatre d'Alacant, Màgic 6 de València, el mític PTV també de València i la veterana l'Horta Teatre de Castellar, quatre companyies que continuen apostant per un públic més menut i per una forma tradicional de portar la il·lusió i la màgia als xiquets, una cosa especialment agraïda pels pares en unes dates en què el bombardeig de joguets és continu.

 

Del 26 al 29 de desembre, quatre vesprades amb el millor teatre infantil. 

Totes les sessions a les 18.30 hores i al preu únic de 3 euros

 

 

La màgia de l'escenari, la rialla compartida, l'espectacle en família i l'oportunitat de disfrutar de quatre formes diferents de narrar històries per a tots els públics és el que es van a trobar els xiquets, els seus papàs i els seus iaios en estes quatre vesprades de teatre en valencià a un preu realment simbòlic: tres euros l'entrada”, assenyala Rosa Portalés, la regidora de cultura.

La programació comença el dilluns 26 amb Vicent, el pirata valent, a càrrec de la companyia alacantina. Narra l'aventura imaginària d'un xiquet que vol ser pirata i viatjar al fons del mar, on viurà moltes aventures.

El dimarts 27, la companyia Màgic 6 oferix Graneres, la història de Carlota, una xiqueta que viu en un orfenat i acaba de complir huit anys. La seua il·lusió és convertir-se en una gran bruixa, però per a això és imprescindible aconseguir la seua pròpia granera màgica.

La companyia PTV de València representa Enamorirse, el dimecres 28, la història dels pallassos Hula i Poll, que han d'interpretar en el col·legi una obra de teatre que els ha proposat la Senyo, per la qual cosa han d'improvisar per a canviar-la fins a deixar-la al seu gust.

Finalment, l'Horta Teatre ens posa La pell de gallina, el dijous 29, un espectacle sobre les peripècies que viu una xiqueta perquè no entén el llenguatge dels adults. Un espectacle que mescla la tradició del conte amb efectes visuals propis de les noves tecnologies per a crear un ambient màgic.

Totes les obres a les 18.30 hores. I el preu de l'entrada única és de 3 euros.

Oblida't per unes hores de Pare Noel, els Reis Mags, els camells i els joguets basats en noves tecnologies. No deixes passar l'oportunitat de disfrutar d'una vesprada amb la gran família que viu junt amb un escenari, on la màgia és real, no digital.

Informa: Sabín

899-enamorirse_web-1

 

27 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres