Article del Partit Popular del mes de novembre: “Gràcies, Puçol!”

Article del Partit Popular del mes de novembre: “Gràcies, Puçol!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de novembre, titulat “Gràcies, Puçol!”.

El passat 20 de novembre, el Partit Popular va aconseguir el millor resultat a nivell local i nacional de la seua història, tant en percentatge de vots com en percentatge de províncies en què va obtindre la victòria.

A Puçol ens congratulem de ser la formació política més votada des de les primeres eleccions celebrades al març de 1979, batent tots els rècords obtinguts fins ara per cap altre partit polític en democràcia.

És temps del canvi, de desterrar projectes caducs, temps de renovar-nos i regenerar l'economia, la productivitat i la vida política espanyola

El nombre de vots aconseguit pel Partit Popular, ens encoratja a seguir amb la mateixa il·lusió i la responsabilitat amb què hem assumit el govern local, agraint la confiança que l'electorat espanyol ha depositat, de forma tan aclaparadora, en el nostre líder, Mariano Rajoy, i en el nostre partit.

És temps de reconeixement de la tasca desplegada pels militants i d'agraïment per la confiança depositada pels votants de Puçol, i també de renovació del compromís en el Partit Popular, per a respondre amb la major dedicació i voluntat, amb tots quants desitgen sumar-se en l'interés, a combatre la crisi.

El principal repte és els 5.000.000 de parats, persones a la fi, de la mateixa condició i capacitat que altres que conserven la seua ocupació, les il·lusions del qual es perden alhora que desapareix la forma de sustentar la seua família.

No serà tasca senzilla afrontar la Presidència d'un país la situació econòmica del qual és probablement la més greu des que es va instaurar la democràcia. Ha de ser un esforç de tots i per a tots, i per això en este govern, tots els espanyols, votants o no del Partit Popular, tindran el seu espai i hem d'aconseguir no defraudar les expectatives que quasi onze milions de persones per tota Espanya (5.500 a Puçol) han consignat en el nostre govern.

És temps del canvi, de desterrar projectes caducs, temps de renovar-nos i regenerar l'economia, la productivitat i la vida política espanyola.

Per tot això, volem agrair al poble de Puçol la seua maduresa democràtica, amb una participació de més del 76%, del qual un 50,47% van ser vots cap al nostre partit, el Partit Popular.

Moltes gràcies a tot el poble de Puçol, continuem treballant.

Una opinió del Partit Popular

 

26 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres