L'Ajuntament de Puçol vos desitja que nos vos falten l'alegria i la il•lusió en este nadal

L'Ajuntament de Puçol vos desitja que nos vos falten l'alegria i la il•lusió en este nadal

Estimats veïns i veïnes: Tinc l'honor de dirigir-me a tots vosaltres en nom de l'Ajuntament de Puçol per a desitjar-vos unes bones festes i un nou any en què es complisquen els millors desitjos de tots els puçolencs.

Desitge tot el millor a totes les famílies que no passen per “temps fàcils”, especialment per als que tenen dificultat per a trobar un lloc de treball: vull dir-vos que hem de mirar al futur amb esperança, tingueu plena seguretat que no esteu sols, que el vostre Ajuntament i institucions ens esforçarem dia a dia per crear les condicions idònies perquè tots pugueu trobar una ocupació adaptada a les vostres necessitats i capacitats professionals. Estic completament convençuda que entre tots ho anem a aconseguir.

Vull dir-vos que hem de mirar al futur amb esperança, tingueu plena seguretat que no esteu sols, que el vostre Ajuntament i institucions ens esforçarem dia a dia per crear les condicions idònies perquè tots pugueu trobar una ocupació

Els servicis municipals han treballat perquè tots pugueu trobar en la població un bon escenari d'actes on no falten l'alegria i la il·lusió durant este nadal.

El Nadal és una festa de la família, totes les famílies de Puçol tornarem a reunir-nos durant estos dies, fent un lloc als que vénen de fora i guardant un record especial per als que enguany han perdut els seus sers volguts, als que un dia es van anar i somien de tornar a Puçol, als que van haver d'abandonar els seus països d'origen i van arribar ací en busca d'una vida millor, i a tots els que durant estes festes han de treballar per a vetlar per la nostra seguretat i benestar.

Tots ells estan més presents que mai en els nostres cors.

En pocs dies comença un nou any. Tenim el dret i l'obligació d'afrontar-ho amb renovades esperances. Puçol s'ho mereix i amb la unió de les nostres forces, podrem aconseguir-lo.

Des d'eixa seguretat vos desitge a tots unes bones festes i un prospere any 2012.

Merche Sanchis Montañana,
Alcaldessa de Puçol
896-feliz_navidad-1
24 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres