Més de mil xiquets de Puçol entreguen la seua carta al Pare Noel i s'emporten un obsequi i una foto per al record

Més de mil xiquets de Puçol entreguen la seua carta al Pare Noel i s'emporten un obsequi i una foto per al record

El Pare Noel ja té en les seues mans les cartes dels xiquets de Puçol per a este Nadal. Acompanyat per dos simpàtics elfos, va rebre els desitjos dels més xicotets el passat dia 22 i va voler posar per a la foto amb cada u d'ells. Una visita màgica que ha sigut possible gràcies a l'associació de comerciants locals i a l'ajuntament.

Una llarga cua de xiquets, pares i iaios esperaven impacients el seu torn per a vore el Pare Noel dijous passat 22, al costat del denominat Arbre dels Somnis que decora l'Avinguda de València de Puçol. Ningú va voler perdre's l'oportunitat de vore en persona a este màgic personatge, que estos dies camina molt enfaenat rebent cartes i organitzant els regals que prompte repartirà.

Després d'un llunyà viatge des del Pol Nord, ha fet una parada a Puçol per saludar un a un als més de 1.000 xiquets que es van acostar a entregar-li la seua carta de desitjos: cotxes, nines, videojocs... totes les peticions tenien cabuda davant del màgic Pare Noel. Molts volien tocar la seua barba, altres xarrar amb ell i amb els seus simpàtics ajudants, uns donyets verds que no donaven l’abast ficant les cartes en els sacs.

La mateixa vesprada del dia 22 es va fer entrega dels xecs regal de 500 euros a les persones agraciades en el sorteig que l'associació va organitzar entre els compradors locals

A pesar dels plors d’alguns per la impressió de vore tan de prop a estos personatges de conte, la majoria de xiquets van eixir contents, sobretot perquè es van emportar un xicotet obsequi i una foto per al record. Una instantània que prompte estarà penjada a la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol (www.puçol.es) perquè tot aquell que vullga puga descarregar-la i immortaliltzar així este moment tan especial.

Esta visita màgica ha sigut possible gràcies a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), que en col·laboració amb el consistori, va voler oferir una festa als xiquets, i de pas animar els pares a comprar en els comerços de la població. En este sentit, el president d'ACEP, Pedro Sánchez, va indicar que “amb esta jornada, a més de celebrar el Nadal, volem incentivar el comerç local, dir a la gent que per a estes festes trien les botigues de la població per a comprar”.

En esta mateixa línia es va pronunciar el regidor de comerç, José Mª Esteve, qui va assegurar que els comerços de Puçol “ja formen un gran centre comercial”. També va destacar els avantatges de comprar en el xicotet comerç: “la proximitat amb el client, el tracte amable o la seguretat que no ens van a enganyar”.

I per a mostrar la fidelitat dels veïns que sí que han triat Puçol per a les seues compres nadalenques, la mateixa vesprada del dia 22 es va fer entrega dels xecs regal de 500 euros a les persones agraciades en el sorteig que l'associació va organitzar entre els compradors locals. Una particular grosssa de nadal que enguany ha estat més repartida per beneficiar a més gent, perquè un total de 10 persones comptaran amb uns diners extra per a continuar comprant a Puçol.

I els comerciants, tan emocionats com els clients, van ser els encarregats d'entregar estos xecs regal. I és que com confessava Laura, propietària d'una fruiteria, “estic molt orgullosa de poder entregar este xec regal a una clienta habitual, a més crec que açò ens beneficia molt als comerciants, perquè servix per a donar-nos a conéixer”.

Amb esta jornada festiva des d'ACEP i l'Ajuntament de Puçol volen felicitar el Nadal a tots els seus veïns i esperen repetir l'any que ve amb la mateixa participació i amb l'entusiasme de continuar promovent els negocis locals per aconseguir que Puçol forme un gran centre comercial a l'abast de tots.

Informa: Susana Fernández Piqueras 
Fotos árbol de los sueños: Carla Claramunt 
Fotos niños con Papá Noel: Sabín 

fotos_noticia fotos_noticia
fotos_noticia fotos_noticia

 873-arbol_de_los_suenos_2

23 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres