En una vesprada màgica, dos victòries clau i la presentació del club i les escoles: el handbol té el futur assegurat a Puçol

En una vesprada màgica, dos victòries clau i la presentació del club i les escoles: el handbol té el futur assegurat a Puçol

Aprofitant la celebració de l’acte de presentació del Club Handbol Puçol, els col·legis Bisbe Hervàs, Lluís Vives i Jaume I disputaren partits entre ells a partir de les 4 de la vesprada fins a les 6. Els aficionats de Puçol i els pares ompliren les pistes per veure als seus fills i filles gaudir d’una vesprada d’handbol.

A l’acabar, l’afició roig-i-negra es desplaçà al pavelló per animar als juvenils, que s’enfrontaven a Calasanz en un partit decisiu. El pavelló de gom a gom vibrà amb els jugadors que li oferiren la victòria de 27-22 que deixa als puçolencs molt prop de la permanència.

L’equip va tindré un gest d’ànim i recolzament per mitjà d’una pancarta, al seu company Adrián Aroca que no podrà tornar a jugar la resta de lliga.

Al finalitzar el xoc, es presentaren els col·legis i totes les categories del Club, jugador per jugador. Només finalitzar açò, s’inicià l’encontre entre Puçol i Benimaclet amb una afició bolcada amb l’equip sènior. Una exhibició fou, els que solament havien perdut dos partits, es trobaren a un Puçol que entrà en tromba i els derrotà a base de bon joc, el triomf per 28-25.

Tot seguit, la plantilla del Puçol se n’anà de sopar per celebrar l’èxit de la presentació i del joc ofert.

Ara l’handbol a Puçol se’n va de vacances fins al 14 de gener i vos desitja un bon Nadal roig-i-negre i un feliç any nou.

 

Informa: Arnau Alonso
Club Handbol Puçol

 

 

889-presentacion_balonmano-2

 

22 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres