Ja sabem els deu guanyadors dels xecs regal que han d'arreplegar els seus 500 euros el dijous 22 junt amb l'Arbre dels somnis

Ja sabem els deu guanyadors dels xecs regal que han d'arreplegar els seus 500 euros el dijous 22 junt amb l'Arbre dels somnis

El dimarts 20 es va realitzar el sorteig dels xecs regal per a comprar este nadal. Cada un dels 10 guanyadors rebrà 500 euros el dijous 22 a la vesprada, en l'Arbre dels somnis. L'única obligació que han de complir: gastar els diners en els comerços de Puçol abans del pròxim 6 de gener.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i l'ajuntament organitzen cada Nadal una campanya doble destinada a potenciar el consum en el comerç local: d'una banda, el sorteig de xecs regal entre els veïns que han comprat durant l'últim mes en els més de cent locals adscrits a l'associació; d'un altre, l'Arbre dels somnis, una jornada destinada als més xicotets, perquè ells també comencen a interessar-se per la xicoteta i mitjana empresa del seu poble.

Perquè enguany els diners arribaran a més veïns, hem decidit que en compte d'un únic premi gros es donaren deu xecs de cinc-cents euros cada un”, explica Pedro Sánchez, president d'ACEP. “Així aconseguim un major moviment de veïns en el comerç local”.

I moviment hi ha hagut.

Al llarg del matí del dimarts 20 de desembre, el goteig de les bitllets que portaven els més de cent comerços de l'associació de comerciants va ser continu. Una vegada rebudes totes i depositades en una única urna, tant els representants municipals com de l'associació i algun veí que va voler estar present es van pujar al saló de plens, on es va procedir al sorteig.

Aprofitem també l'ocasió per a recordar que a més de l'entrega de xecs als pares hi haurà un acte per als xiquets: tots els que porten la carta amb els seus desitjos per al nou any rebran un regal i podran fer-se una foto amb Pare Noel

Mans innocents van anar extraient del muntó de bitllets els deu noms dels veïns afortunats, que hauran de passar el dijous a les 6 de la vesprada per l'Arbre dels somnis, situat en l'avinguda València. Allí arreplegaran el seu xec i, des d'eixe moment fins al 6 de gener, la seua única obligació és gastar diners en els comerços locals que vulguen: tenen més d'un centenar per a triar.

Els noms dels deu afortunats? Allà van.

Merche Bosch, que va segellar el seu tiquet en Fruites i verdures Emi. Aurora Corral Ortega, amb l'encuny de Mª del Mar Ruiz García. Mercedes Ros, client del Saló de bellesa Rosa Moreno. Yolanda García, el tiquet del qual estava segellat en Amparo López. Dora Borrell és client d'Alficán. Pepa Bayarri va obtindre el seu premi de Xarcuteria Pablo. Vicente Esteve Claramunt portava l'encuny de Ferreteria Dols. Alberto Zaragoza Alcamí, client del bar Ca El Rallat. Mari Carmen Civera novament de la Ferreteria Dols. I, finalment, Lourdes Bayarri Esteve venia avalada per Ros-Mar.

Els encarregats de supervisar el sorteig i comprovar les bitllets van ser el president d'ACEP Pedro Sánchez, el regidor de comerç José Mª Esteve i l'alcaldessa Merche Sanchis, els que no van voler perdre's un dels moments més esperats de la campanya de Nadal que organitzen conjuntament ambdós institucions.

Avisarem als deu afortunats per telèfon perquè el dijous a les 6 de la vesprada estiguen junt amb l'Arbre dels somnis per a rebre el seu xec”, recorda José Mª Esteve. “Aprofitem també l'ocasió per a recordar que a més de l'entrega de xecs als pares hi haurà un acte per als xiquets: tots els que porten la carta amb els seus desitjos per al nou any rebran un regal i podran fer-se una foto amb Pare Noel”.

Fotos que seran molt vistes a Puçol enguany, perquè formaran part del pòster central del periòdic Noticies de Puçol de desembre i, a més, estaran penjades en la galeria de fotos de la web municipal (www.puçol.es) així tots els xiquets podran presumir de tindre una foto amb el mateix Pare Noel… i, de pas, fins als seus iaios podran descarregar-se-la.

Segur que ells sí que presumiran de néts famosos.

Informa: Sabín

fotos_noticia

880-sorteo_cheques_acep-4

 

21 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres