Article del PSOE del mes de novembre: “Eleccions generals 2011: el poder blau”

Article del PSOE del mes de novembre: “Eleccions generals 2011: el poder blau”

al com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de novembre, titulat “Eleccions generals 2011: el poder blau”.

Les urnes donen un gir a la dreta. Després de dos legislatures socialistes, el PP aprofita la crisi per a donar un colp de poder.

El joc democràtic ha decidit que  els socialistes passem a liderar l'oposició en tots els àmbits, municipal, territorial i estatal i així ho farem sense perdre els nostres senyes d'identitat, mantenint els nostres valors i les nostres conviccions, fidels al compromís amb els ciutadans que són capaços de reconéixer els drets i les seguretats bàsiques que hem conquistat al llarg de tants i tants anys d'esforç.

Continuarem defenent les llibertats i els drets aconseguits, els servicis públics universals, la igualtat entre hòmens i dones i tots aquells avanços pels quals els socialistes hem lluitat a fi d'obtindre una societat de benestar

A més de tindre en compte els errors que l'acció de govern porta amb si, estem convençuts de la repercussió que la crisi econòmica mundial ha tingut sobre els resultats d'estes eleccions. Sabem que milions de ciutadans només han vist en les propostes populars una promesa d'ocupació sense més. Per a ells i per a tots continuarem defenent les llibertats i els drets aconseguits, els servicis públics universals, la igualtat entre hòmens i dones i tots aquells avanços pels quals els socialistes hem lluitat a fi d'obtindre una societat de benestar.

Sotmetrem al PP a un constant exercici de control. Ho estem fent a nivell municipal. Només esperem que siguen capaços de complir les seues promeses i no es quede tot en aigua de borratges com ocorre a Puçol. Després de cinc mesos de govern, només coneixem les seues paraules, no els seus fets. Van prometre ocupació, ara diuen que estan “parlant” amb les empreses, és això una cosa nova? Van prometre beques per a llibres de text, ara diuen que només les donaran a uns pocs perquè no són capaços d'arribar a més, no saben distribuir millor els diners de tots. Van prometre polítiques socials i la primera mesura que van adoptar va ser arraconar als nostres majors per a estalviar-se un bon grapat d'euros que anava destinat a ells. Van prometre afavorir als més rics i això sí ho han complit… amb l'estalvi en altres partides han contractat a més policies per a patrullar en les urbanitzacions i a més han augmentat considerablement l'aportació que reben…

A propòsit… l'alcaldessa no diu res, no proposa, no explica… potser es limita a obeir ordes?, amb quin criteri?, què va ser del seu programa electoral? De moment… no sap, no contesta.

Esperem que este esquema polític només se circumscriga al municipi de Puçol, perquè com siga un mal endèmic dels populars… que els déus de l'Olimp ens  protegisquen a tots els espanyols.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

814-logo_psoe

 

21 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres