Article d'Iniciativa del mes de novembre: “Poderós cavaller és El senyor Diners”

Article d'Iniciativa del mes de novembre: “Poderós cavaller és El senyor Diners”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de novembre, titulat “Poderós cavaller és El senyor Diners (Quevedo)”.

En primer lloc felicitar a l'equip de govern per l'èxit obtingut en les urnes el passat 20N. També des d'Iniciativa ens sentim satisfets pel gran resultat de la coalició Compromís - EQUO a la que pertanyem, havent obtingut el primer diputat netament valencianista i d'esquerres de la història, Joan Baldoví qui estem segurs defendrà tots els interessos de la nostra terra.

Un bon polític ha de treballar per a buscar el bé comú, però en INICIATIVA nos en adonem que moltes vegades s'assegura el Bé Comú d'uns pocs, com estem veient en el nostre Ajuntament, on no hi ha diners per a beques, ni per a temes urgents i socials i no obstant això sobra perquè els seus socis de Pavalur els mantinguen en el poder.

Per què amb els problemes tan greus que tenim en el poble s'encaboten vostés a desviar l'atenció cap a una proposta que no té sentit? Declarar la festa de “bous al carrer” patrimoni  cultural de Puçol

Ens sentim al mateix temps que moltíssims ciutadans del nostre poble, defraudats, enganyats o pitjor encara sentim que estem sent objecte de mofa per part del PP, quan descobrim que no es donen les ajudes a totes les famílies del poble, com venia sent habitual per l'anterior equip de Govern d'Esquerres i Progressista. 

Diuen vostés que no hi ha diners i mira per on la seua primera mesura en els cent dies de govern és la de reduir 91.600 euros anuals en sous d'assessors, per tant ja ho tenen, ja tenen diners de sobra, per a donar les beques a tots, i, no la bola que han fet vostés. Saben vostés la diferència entre solidaritat i caritat? Nosaltres tenim certs dubtes, als fets ens remetem…

I seguim, on estan les bones intencions que pregona el PP amb respecte del ciutadà de Puçol? Quan des d'INICIATIVA se li proposa abaixar els tipus de gravamen sobre l'Impost de Béns Immobles del 0'51 que proposa el PP al 0'49 que proposem des del nostre grup? Vostés volien abaixar els impostos? Per tant facen-lo, no li dolen prendes a l'acceptar que la nostra proposta és bona ja que això suposaria recaptar pràcticament el mateix d'IBI però això sí, no agreujaria mes els cada vegada mes castigades butxaques dels nostres veïns, eixa és la solidaritat de què fan gala, això és en definitiva, la bona gestió del Partit Popular

Canviem de terç mai millor dita i parlem de bous. Podrien explicar per què amb els problemes tan greus que tenim en el poble s'encaboten vostés a desviar l'atenció cap a una proposta que no té sentit? Declarar la festa de “bous al carrer” patrimoni  cultural de Puçol, per què perdem el temps debatent una cosa que no urgix?, i mes sabent perfectament que ni la Generalitat ni la UNESCO la prendran en consideració;  i no perquè ho diguem nosaltres sinó perquè ho diu el Consell Valencià de Cultura.

Encara sort que al final vam aconseguir que aprovaren la nostra proposta d'incentivar a les empreses que contracten a parats de la nostra localitat, encara que vam haver de canviar-la perquè només foren empreses situades en el nostre poble, el seu argument Com incentivarem a una empresa de Galícia? I A una d'El Puig o de Rafelbunyol? Massamagrell? Sagunt? Paterna? S'ho diem nosaltres? Hi ha moltes maneres, ara ganes per la seua banda ben poques, en fi almenys esperem que complisquen amb este acord i no facen com amb altres que a pesar de la seua aprovació en el ple encara no s'ha dut a terme.

Una opinió d'Iniciativa per Puçol

809-logo_iniciativa

 

21 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres