Per segon any, Caxton College col•labora en el projecte benèfic Bridges to Africa en l'antic llit del Túria, el 20 de desembre

Per segon any, Caxton College col•labora en el projecte benèfic Bridges to Africa en l'antic llit del Túria, el 20 de desembre

En les classes de Geography (Geografia) hem tractat recentment aspectes relacionats amb la gent jove i la pobresa a Àfrica. Els alumnes han mostrat un lloable interés a recolzar un projecte benèfic anomenat Bridges to Africa (Ponts cap a Àfrica). L'objectiu del projecte és mostrar als alumnes alguns dels problemes a què s'enfronten xiquets de la seua edat a Uganda i altres països en procés de desenrotllament en tot el món.

La culminació d'este projecte és una caminada esponsoritzada el dimarts 20 de desembre, creuant els ponts que travessen els jardins de l'antic llit del riu Túria a València.

Este esdeveniment s'ha realitzat en Regne Unit durant els últims 6 anys, en més de 25 col·legis, i amb la participació de prop de 1500 alumnes de tot el país

Els diners recol·lectats durant la marxa serà donat a una societat benèfica britànica, Promoting Equality in African Schools (Promocionant la Igualtat en els Col·legis Africans), que contribuïx a proporcionar una educació secundària més assequible a Uganda.

Poden trobar més informació sobre el treball que realitza esta organització en www.peas.org.uk i sobre l'activitat en www.bridgestoafrica.org.uk.

Este esdeveniment s'ha realitzat en Regne Unit durant els últims 6 anys, en més de 25 col·legis, i amb la participació de prop de 1500 alumnes de tot el país. Gordon Brown, ex primer ministre britànic, va participar en la caminada en 2005, mostrant així el seu suport a l'acte benèfic.

Este serà el segon any que una caminada sobre ponts tindrà lloc fora del Regne Unit. La primera va ser l'any passat a València, també organitzada per Caxton College.

Eixirem de l'IVAM (Museu d'Art Modern de València) a les 11.00 hores i acabarem en la Ciutat de les Arts i les Ciències sobre les 15.00 hores. En l'eixida de la caminada comptarem amb la presència de la Il·lma. Sra. Ana Albert, Regidora d'Educació de l'Ajuntament de València.

Informa: Caxton College

 

18 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres