Després de Santa Cecília, arriba un altre moment especial per gaudir de bona música: els concerts nadalencs

Després de Santa Cecília, arriba un altre moment especial per gaudir de bona música: els concerts nadalencs

El CMI Santa Cecília continua amb la seua ajustada agenda musical este últim trimestre del 2011. Després de l'homenatge a la seua patrona, el centre prepara ja el festival de Nadal i el tradicional concert de la banda. Els dies 21 i 23, la Casa de la Cultura oferix la versió simfònica de peces populars i nadales, tot un luxe per a l'oïda.

Les nadales i les peces populars de temàtica nadalenca comencen a sonar amb força estos dies en comerços, festivals escolars, i cases particulars. I com no podia ser d'una altra manera, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol també vol contribuir a este ambient nadalenc amb la participació d'alumnes i professors de l'escola i amb el tradicional concert de la banda.

Amb estes actuacions, el CMI Santa Cecília acomiadarà l'any 2011 i de pas felicitarà les festes a tots els assistents com millor sap fer-ho, amb bona música

El dimecres 21 de desembre a partir de les 18.30 hores tindrà lloc el festival de les escoles de música en la Casa de la Cultura. Com indica el seu president, Pepe Sancho, “actuaran totes les agrupacions de l'escola, l'orquestra infantil i la d'adults i tocaran peces molt conegudes per tots i molt apropiades per a estes dates”. A més, els assistents també podran gaudir de cançons interpretades pels dos cors que hi ha actualment a Puçol, el d'adults i el de xiquets “format per alumnes del jardí musical i de segon i tercer de solfeig”, indica Pepe.

El divendres 23 a les 19.30 hores serà el torn del concert de la banda simfònica, acompanyada en la primera part per la banda juvenil. Una oportunitat única de gaudir de forma gratuïta de la versió simfònica de cançons tan populars com Nit de Pau o Campana sobre Campana.

Amb estes actuacions, el CMI Santa Cecília acomiadarà l'any 2011 i de pas felicitarà les festes a tots els assistents com millor sap fer-ho, amb bona música.

Un Nadal Musical que no et pots perdre.

Informa: Susana Fernández Piqueras

 

16 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres