El Club de Pesca celebra la seua gala de cap d'any amb felicitacions i agraïment als seus socis i amb premis per a tots

El Club de Pesca celebra la seua gala de cap d'any amb felicitacions i agraïment als seus socis i amb premis per a tots

El passat 3 de desembre, el Club de Pesca Puçol va celebrar la seua tradicional gala de cap d'any felicitant i agraint l'esforç dels socis. Els premis entregats van ser generosos, gràcies a la voluntat i la dedicació d'una junta directiva que no escatima esforços en el seu afany de proporcionar als seus associats contínuament el millor.

L'acte va començar amb unes paraules del president, José Segura, que va donar la benvinguda a les autoritats presents, entre les que es trobaven l'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis, i la regidora d'Esports, Rosa Portalés. Els organitzadors també van agrair l'assistència dels socis perquè “ens han honrat amb la seua assistència”, asseguren.

A continuació va començar l'entrega de trofeus, repartits per l'alcaldessa i la seua edil, així com pel president i altres membres de la junta, a tots aquells que han obtingut bones classificacions, inclús el títol de campió d'Espanya, en els diversos tornejos que han participat tant provincials, com autonòmics i nacionals.

“Actuacions que any rere any situen a un club xicotet com el nostre en l'elit d'esta disciplina esportiva. Aspecte que ens ha d'omplir d'orgull i satisfacció. Per això volem donar la nostra més sincera felicitació a tots aquells que han col·locat tan alt el pavelló esportiu de Puçol. Gràcies pel vostre esforç, esportivitat i bon fer”, remarquen els directius.

Després d'este merescut reconeixement als nostres esportistes de primer nivell, es va passar al repartiment de trofeus acreditatius entre els vencedors de les diverses lligues que organitza el club al llarg de l'any.

A continuació, cal ressenyar-ho així, un dels grans èxits de la nostra societat, perquè en açò no tenim imitadors, és el repartiment de premis en les tradicionals llistes dels “negats”. En elles, TOTS!, els associats que han participat, encara que siga en un sol concurs, reben un suculent premi.

A més, com fet excepcional, enguany el club ha volgut homenatjar a un dels seus socis per la seua dedicació i fidelitat a la societat: Manuel Coloma. L'acte va ser molt emotiu. El protagonista no s’ho esperava i quan visionaba imatges retrospectives de la seua vida esportiva, en un vídeo preparat per a l'esdeveniment, alguna llàgrima no va poder reprimir el seu cabal i va rodar per les galtes d'un torbat Coloma que va agrair de cor el gest dels seus companys de junta. Seguidament se li va fer entrega d'una bella placa commemorativa d'este acte.

L'entretinguda tard va acabar amb unes paraules d’acomiadament del president en què va agrair la presència als socis i autoritats que van dignificar l'esdeveniment, para, a continuació, oferir un berenar a tots els assistents. D'esta forma el Club de Pesca Puçol va donar per conclòs el curs esportiu  2011.

Informa: José Segura, president Club de Pesca Puçol

855-gala_pesca-1

 

16 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres