Puçol acull el diumenge 18 la final del Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica en categoria de conjunts

Puçol acull el diumenge 18 la final del Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica en categoria de conjunts

Diumenge que ve 18 de diciembre en el Palau d'Esports se celebra la III i última fase del Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica en categoria de conjunts. Es tracta d'una competició no federativa a nivell provincial on participaran quatre conjunts locals, entre ells, els dos que han estat en el recent campionat d'Espanya.

Quatre conjunts del Club de Gimnàstica Rítimica de Puçol tenen una última exhibició abans de les festes nadalenques. Serà a casa i en una competició no federativa, però no per això menys important. I és que la tercera i última fase del Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica se celebra a Puçol este diumenge 18 de desembre de 9 a 14 hores en el Palau d'Esports.

Com indica la seua entrenadora, Mapi Sangil, “es tracta d'una competició de conjunts a nivell provincial on participaran clubs de Sueca, Torrent, Alboraya o Picassent, entre altres. En cada categoria s'atorgarà una medalla d'or, plata i bronze”.

Per part del Club de Puçol participaran quatre conjunts en les categories de mini-benjamí, pre-benjamí, benjamí i aleví. A més, els assistents podran vore la coreografia dels dos conjunts locals que han assistit al campionat d'Espanya: el grup de benjamí, que va participar el passat mes de novembre en el campionat nacional a Santander amb una exhibició de mans lliures, i el grup d'aleví, que ha participat en el recent campionat d'Espanya absolut a Saragossa amb un conjunt de corda i pilota, quedant en la posició 13 de 25.

Una oportunitat per a vore l'última competició de l'any de les sempre tan disciplinades xiques de gimnàstica rítmica.

Informa: Susana Fernández Piqueras

 864-gimnasia_ritmica_1

16 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres