Iris Rodríguez, Lourdes Novella i Eric Soriano de l'Escola de Triatló de Puçol guanyen en la Duatlón de Vinaròs

Iris Rodríguez, Lourdes Novella i Eric Soriano de l'Escola de Triatló de Puçol guanyen en la Duatlón de Vinaròs

Els atletes del Tripuçol Iris Rodríguez, Lourdes Novella i Eric Soriano van aconseguir els primers llocs de la classificació en les seues categories en la Duatlón de Vinaròs que es va celebrar este diumenge 11 de desembre.

Iris Rodríguez de Dios va tornar a guanyar este duatló per segona setmana consecutiva després de la victòria a Almoradí el que confirma l'espectacular moment pel qual està travessant l'atleta de Puçol. La jove atleta de l'Escola de Tripuçol es consolida en els primers llocs de la competició valenciana en la categoria de cadets. En la mateixa categoria, la seua companya d'equip Inma Novella va quedar en quint lloc.

Iris Rodríguez guanya el seu segon duatló en només set dies, el que confirma el gran moment de forma que travessa

I, pel que fa als hòmens, Carlos Todo va arribar tercer, Jorge Lagoa sext i Juan Cubas el dotzé.

En alevins la xiqueta Lourdes Novella va quedar també en primer lloc seguida molt de prop per Ana Rubio, també companya del Tripuçol, que va arribar la segona. En xics, el jovenet aleví Jesús Jiménez es va portar la primera plaça sense cap tipus de competència.

En la classificació d'infantils la victòria en esta ocasió va ser per a Eric Soriano qui va aconseguir guanyar-li a un dels seus principals competidors de l'Escola de València, Javier Lluch. En sèptima posició va arribar Jaime Brizuela, en octau lloc Pablo Jiménez, Andreu Puchades va arribar el desé i Jordi Llanes el dotzé.

Per part de les xiques, María Rubio va aconseguir una més que meritòria tercera plaça, que deixa a l'equip de Puçol en una posició immillorable com a club esportiu.

Informa: Laura Torrado 
Fotos: Felipe Brizuela

fotos_noticia

857-tripuzol_vinaroz-1


15 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres