El ple aprova calendari taurí per al 2012: l'any que ve no hi haurà més bous, però tampoc menys

El ple aprova calendari taurí per al 2012: l'any que ve no hi haurà més bous, però tampoc menys

El ple del 28 de novembre va aprovar el calendari de festejos taurins per al 2012: seran catorze jornades organitzades per les distintes comissions de la població, aprovades amb els vots favorables de Partit Popular, Pavalur i PSOE, mentres que el Bloc i Iniciativa per Puçol es van abstindre.

Encara que s'havia parlat de retalls per un costat i d'ampliar algunes jornades taurines per un altre, la veritat és que finalment la proposta aprovada pel ple arreplega un calendari semblant al d'anys anteriors, encara que amb una xicoteta variació en la Setmana Taurina Vila de Puçol.

El calendari va ser aprovat amb els vots favorables de Partit Popular, Pavalur i PSOE, mentres que el Bloc i Iniciativa per Puçol es van abstindre

Des de fa uns anys la setmana taurina començava el cap de setmana anterior a Sant Joan, s'interrompia el dia del patró, per a celebrar els seus propis actes taurins, i es reprenia l'endemà”, explica Salvador Almenara, regidor de festejos taurins. “Per al 2012 es respecta el protagonisme de Sant Joan i la Setmana Taurina Vila de Puçol començarà el 24 de juny, l'endemà de la festa del patró”.

D'altra banda, els dies confirmats per a celebrar els festejos taurins comencen el 14 de gener amb Sant Antoni; continuen el 23 de juny, Sant Joan; del 24 al 30 de juny la Setmana Taurina; el 7 i el 14 de juliol els bous d'Ildefonso Ferro; el 21 i el 28 de juliol els del barri Hostalets; el 7 i el 15 de setembre els bous de les festes, organitzats per la comissió del 7 de setembre; el 22 i 29 de setembre El Barrio; i, per a finalitzar, el Bou de l'Avenida se celebra els dies 6 i 13 d'octubre.

La proposta, aprovada per populars, socialistes i el partit de les urbanitzacions, ja ha sigut notificada a les distintes comissions que organitzen les seues festes, algunes de les quals ja es troben en ple procés de busca de patrocinadors i bous per a les seues festes.

En concret, la comissió de Sant Antoni ja té comprat un bou de Torrestrella i un altre de Jiménez Pasquau, ambdós adquirits en la Devesa Campo Bravo”, finalitza el regidor.

Informa: Sabín

fotos_noticia

838-marsaga_el_7_septiembre-3


12 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres