El Club Handbol Puçol trau un punt d’or de la seua visita a Vinaròs

El Club Handbol Puçol trau un punt d’or de la seua visita a Vinaròs

Els jugadors del Club Handbol Puçol saben que ara l’objectiu és mantindre la categoria. I sabien abans del xoc contra Vinaròs que anava a ser un partit complicat i amb moltes polèmiques arbitrals per la pressió de l’afició sobre estos. Els puçolencs es situen empatats amb Calasanz a punts però, el goal-average els col·loca fora de la zona de descens.

Per part dels locals estaven en l’última posició sense haver sumat cap punt durant tota la temporada, per tant el partit s’inicià molt igualat, amb una defensa visitant que millorava per minuts i un atac solament frenat pels arbitres, la fusta o el porter local.

 

El Club Handbol Puçol disputà un partit estrany i difícil contra Vinaròs i va saber jugar i obtindre un punt que li acosta a la permanència

A pesar del bon joc i moviment de baló del Puçol, estos no aconseguien anar-se’n en el marcador. Arribà un moment en que una sèrie d’imprecisions ben aprofitades pel Vinaròs va col·locar-los per davant a l’electrònic però, prompte, la formació roiginegra donava la volta a la situació.

Els segons trenta minuts la actuació arbitral prengué cert protagonisme, desgraciadament per l’handbol. La falta d’entesa entre els dos arbitres donaren alè als castellonencs. Açò es contrastà amb els millors minuts del conjunt visitant, on els arbitres i una actuació grandiosa del porter local evitaren que Puçol sentenciara l’enfrontament.

Als darrers instants, Vinaròs tira d’experiència i aconseguí posar-se per davant però els nostres de nou agafaren el control del partit que se li escapà per una polèmica targeta roja a un jugador de les seues files.

A la fi, empat a 22 a domicili, que els arrima a la permanència però, no tant com Puçol haguera volgut. La propera jornada es juguen mitja temporada a casa davant Calasanz, dissabte 17 de desembre, a les 17.45 hores, al Palau Municipal d’Esports. 

Informa: Arnau Alonso Santos

850-club_balonmano-2


12 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres