Iris Rodríguez de Dios venç en Jocs Esportius d'Almoradí, on participen deu alumnes de Tripuçol

Iris Rodríguez de Dios venç en Jocs Esportius d'Almoradí, on participen deu alumnes de Tripuçol

Fins a un total de deu alumnes de l'Escola Tripuçol de Triatló de Puçol (5 cadets i 5 infantils) van participar el primer cap de setmana de desembre en els Jocs Esportius d'Almoradí, on Iris Rodríguez es va alçar amb el primer premi de cadets.

Tripuçol continua creant escola: als recents èxits a nivell internacional, en les categories superiors, s'unixen ara els bons resultats collits pels més menuts en la prova celebrada en Almoradía.

El triomf més espectacular va ser l'aconseguit per les atletes del Tripuçol: Iris Rodríguez de Dios va guanyar en la categoria de cadets i el segon lloc va ser per a la seua companya d'equip Inma Novella. Ambdós van realitzar una espectacular remuntada en la transició de bicicleta.

Per part masculina, Jorge Lagoa va quedar en Quart lloc, Carlos Todo en cinquena posició i Juan Cubas en catorzé lloc.

En infantils, María Rubio va quedar en un meritori segon lloc, mentres que en xics, Eric Soriano també va aconseguir la segona classificació que va disputar fins a l'últim segon a Javier Lluch, de l'Escola de Triatló de València. Jaime Brizuela va arribar en sexta posició, Pablo Jiménez el sèptim i Andreu Puchades en nové lloc.

Informa: Laura Torrado
Fotos: Felipe Brizuela

fotos_noticia

848-tripucol_almoradi-8

 

09 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres