Els germans Margalef guanyen per segon any consecutiu el primer premi de la Setmana Taurina Vila de Puçol

Els germans Margalef guanyen per segon any consecutiu el primer premi de la Setmana Taurina Vila de Puçol

En la segona quinzena de novembre es va posar fi als actes taurins de 2011 amb el sopar de gala i l'entrega de guardons als triomfadors en la 9a edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol. La pròxima cita taurina serà al gener, amb el bou de Sant Antoni.

L'acte es va celebrar en els salons Huerto de Santa Maria del Puig, on es van donar cita unes tres-centes persones, entre les que es trobaven moltes cares conegudes del món taurí: ramaders, informadors i aficionats de diferents punts de la Comunitat Valenciana entremesclats amb una àmplia i nombrosa representació de l'Associació de Penyes de la Setmana Taurina.

Després del còctel de benvinguda es va passar a la presentació de l'acte, que va anar a càrrec de Jorge Casals, el qual va donar pas a un vídeo amb el resum de la temporada taurina. El vídeo va ser realitzat per Julián Romero, autor així mateix de les imatges il·lustratives de l'entrega de trofeus en els diferents apartats (concurs de ramaderies i mencions especials) que es van entregar després que els assistents donaren bona compta del sopar.

Els bous i vaques guardonats d'esta IX edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol van ser els següents:

-Millor vaca: Villana, de José Vicente Machancoses.

-Millor bou: Llavero dels germans Margalef.

-Millor jònec: Ramillero, de la ramaderia Doménech.

-Millor bou embolat: Vinatero, de Fernando Machancoses.

A més, va haver-hi un premi especial de nova creació destinat a reconéixer la labor dels movedors de vaques, que va ser a parar a les mans d'Isaac Álvarez, de Castelló, i Bernardo, de Saragossa.

Finalment, les mencions especials van ser dos. La primera per al pastor més jove de la setmana, recaient la distinció en el jove Jaume Bosch García, fill del ramader local Jaume Bosch Saliner.

La segona va ser, amb tot mereixement, per a Juanjo Espejo Esteve Espejo, per la seua dedicació i col·laboració en els moments més compromesos de la setmana, ja fóra com a tallador de corda o en les eixides de cua. En el moment en què es dirigia a arreplegar el seu premi va rebre la gran ovació de la nit.

Respecte al concurs de ramaderies, el resultat final va ser el següent: Ramaderia Doménech va quedar en tercera posició; José Vicente Machancoses va ser subcampió; i per segon any consecutiu, la gran triomfadora va ser la ramaderia dels germans Margalef.

Estes tres ramaderies, a més del premi acreditatiu, també s'adjudiquen el dret a ser incloses en la pròxima edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol.

D'altra banda, es va entregar una distinció especial patrocinada per la revista Bous al carrer, que va anar a les mans dels germans Margalef per ser dos anys consecutius els grans triomfadors de la setmana. El guardó va ser entregat pel regidor d'assumptes taurins de l'Ajuntament de Puçol, Salvador Almenara, i per l'alcaldessa Merche Sanchis.

L'acte va finalitzar amb les paraules d'agraïment i despedida del president ixent de la setmana, Francisco Visquert, a les que van seguir les del regidor d'assumptes taurins i les de l'alcaldessa, Merche Sanchis, el qual va manifestar el seu “total suport als festejos taurins” i va animar a la nova directiva “a seguir pel mateix camí i el bon fer demostrat per la directiva ixent”.

Informa: Salva Almenara Marsaga

fotos_noticia

794-premios_semana_taurina-3


 

09 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres