Si vols descobrir la Ruta de l'Aigua de Puçol, este diumenge 11 pots fer-la pedalejant i en família

Si vols descobrir la Ruta de l'Aigua de Puçol, este diumenge 11 pots fer-la pedalejant i en família

Si vols conéixer un poc més el paisatge de l'Horta i l'antiga marjal de Puçol, diumenge que ve 11 de desembre a les 9h tens l'oportunitat de fer-ho pedalejant amb una “bicifamiliar” que ha organitzat l'Associació Ecologista-Agró i l'Athlètic Massalfassar. Un passeig tranquil per a descobrir la Ruta de l'Aigua.

Si no tens plans per al pròxim cap de setmana, l'Associació Ecologista-Agró i el Club Athlètic Massalfassar han organitzat una bici-excursió per a diumenge que ve dia 11 de desembre. Un passeig pla de 25 quilòmetres per a descobrir i gaudir la denominada Ruta de l'Aigua i que és apte per a tota la família.

L'excursió començarà a les 9 hores des del Centre Cívic de Massalfassar i arribarà a Puçol a les 10 hores aproximadament, després de recórrer el carril bici de l'antiga via Xurra

L'excursió començarà a les 9 hores des del Centre Cívic de Massalfassar i arribarà a Puçol a les 10 hores aproximadament, després de recórrer el carril bici de l'antiga via Xurra. Una vegada a Puçol, els participants se submergiran de ple en esta Ruta de l'Aigua, pels camins d'horta i de l'antiga marjal de la localitat.

Pedalejant per estos paisatges s'arriba a la platja, on els participants faran un descans per a dinar i recarregar piles. Posteriorment s'iniciarà el camí de tornada per les mateixes travessies fins a tornar de nou a Massalfassar. L'hora prevista de tornada serà les 17 hores aproximadament.

Els organitzadors indiquen que es tracta d'una ruta “plana i senzilla, però que no sempre discorre pel carril bici”.

Per a participar, només cal inscriure's en la pàgina web oficial de l'Athlètic Massalfassar: http://athleticmassalfassar.com/

Per als socis d'Associació Ecologista-Agró i de l'Athlètic Massalfassar l'excursió és gratuïta i per als no socis, la inscripció és de 2 euros.

No et quedes a casa, vine i descobrix amb nosaltres els secrets que amaga la Ruta de l'Aigua!

Informa: Miguel Crespo

843-bici_ruta_agua

06 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres