Sis falles participen en els playbacks solidaris destinats a ajudar Tomás Esteve, un xiquet amb paràlisi cerebral

Sis falles participen en els playbacks solidaris destinats a ajudar Tomás Esteve, un xiquet amb paràlisi cerebral

Els dissabtes 3 i 17 de desembre, en l'Espai Jove, sis falles de la població oferixen les seues millors gales i una notable capacitat de comprometre's amb el seu entorn en els playbacks que tradicionalment dediquen a una causa solidària: enguany la recaptació va destinada a ajudar Tomás Esteve, el xiquet de Puçol amb paràlisi cerebral.

Arribat el mes de desembre, la Junta Local Fallera organitza els playbacks benèfics, dos jornades on els fallers donen el do de pit sobre l'escenari per a recaptar fons per una bona causa.

Per només 3 euros, adquirix la teua entrada en els casals fallers o en la taquilla de l'Espai Jove.

Si ells són capaços de donar la nota, tu tens l'obligació de no deixar-los sols sobre l'escenari

Enguany el destinatari de la recaptació és Tomás Esteve, un xiquet de Puçol amb paràlisi cerebral que necessita el suport de tots per a poder acudir cada sis mesos a Philadelphia (als Estats Units) a sotmetre's un innovador tractament que li permeta avançar en la seua lluita diària. Cada viatge costa entorn de 6.000 euros i ja són diversos els col·lectius que s'han posat en marxa amb distintes iniciatives per a ajudar Tomás; al desembre, també les falles se sumen a esta causa solidària.

Tant si eres faller com si fuges de València quan arriba Sant Josep, si saps el que és la paràlisi cerebral o mai has sentit parlar d'ella, si vas votar en les últimes eleccions o te'n vas anar a passeig perquè tot ja estava decidit… ara això no importa: és hora d'acostar el muscle i, de pas, disfrutar de dos vesprades amb bona música i molt bones intencions per part dels fallers de la població, encara que els seus dots artístics... bo, això són altres calces.

Els dissabtes 3 i 17 de desembre, a les 7 de la vesprada, en l'Espai Jove tens una cita solidària. El programa el componen el dia 3 les falles Hostalets, Picaio i Camí La Mar, i el dia 17 pugen a l'escenari els representants de Molí de Vent, Palau-La Torre i l'Antiga Muralla.

Per només 3 euros adquirix la teua entrada en els casals fallers o en la taquilla de l'Espai Jove. Si ells són capaços de donar la nota, tu tens l'obligació moral de no deixar-los sols sobre l'escenari: aporta els teus tres euros.

Informa: Sabín

829-cartel_playbacks_solidarios-1

01 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres