Tomás Esteve vos invita a participar en el tercer mercat ambulant benèfic: és hora de posar alguna cosa de la vostra part

Tomás Esteve vos invita a participar en el tercer mercat ambulant benèfic: és hora de posar alguna cosa de la vostra part

Com cada sis mesos, ja ha arribat el moment del mercat ambulant benèfic que s'organitza a benefici de Tomás Esteve. No faces plans per als pròxims dies 26 i 27 de novembre, perquè el mercat ambulant benèfic espera totes les teues coses que ja no utilitzes o les has abandonat i també la teua aportació econòmica.

Com recordareu Tomás Esteve té 6 anys i li acompanyarà tota la seua vida una paràlisi cerebral. Sa mare intenta que almenys es faça entendre, per a això cada sis mesos el té d'acompanyar a Philadelphia a un tractament únic, però no és fàcil aconseguir els diners, ja que són 6.000 euros cada vegada.

Per això, els seus parents i amics organitzen un mercat ambulant per a recaptar fons. Però no sols és important acudir i comprar alguna cosa, també és important donar. Donar tot allò que no vos faça falta i estiga en bones condicions, el que a tu no t'aprofita pot ser un descobriment per a una aqualsevol calaixltra persona.


El dissabte 26 i diumenge 27 t'esperem en el mercat ambulant del carrer La Barraca núm. 2

Tomás necessita el teu suport per a lluitar contra la paràlisi cerebral.

El dissabte 26 i diumenge 27 t'esperem en el mercat ambulant del carrer La Barraca núm. 2

 

Un llibre, una corbata, una botella de colònia, un CD, qualsevol regalet d'una boda o d'un ex... totes estes coses que tenim oblidades i estan per a decorar o en un calaix guardades sense utilitzar. Sí, eixes que nos fa pena tirar al fem, perquè ara ja tens un lloc on portar-les, un lloc on una altra persona ho utilitzarà i no la deixarà tirada en qualsevol calaix.

Per això els organitzadors volen coses usades, no accepten coses comprades expressament: l'important és col·laborar. I tu no pots faltaaccepten coses comprades expressamentr el dissabte 26 des de les 7 del matí fins a la nit, i el diumenge 27 des de les 14 hores, en el carrer Barraca núm. 2.

L'organitzadora del mercat ambulant benèfic Inma Bosch ens declara: “totes les persones que no puguen anar els dies del mercat ambulant, ens poden deixar les seues prestacions en la mateixa direcció durant esta mateixa setmana a la vesprada. L'important és aconseguir el màxim possible per a ajudar Tomás”.

Segur que a Tomás li faran entendre que tota la població de Puçol vol ajudar persones amb esta malaltia, que seguisquen avant i, sobretot, donar-li forces a sa mare per a continuar transmetent forces a Tomás.

Informa: Carla Claramunt

781-tomas_esteve_y_su_madre-1

 

20 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres