Més d'un centenar d'atletes de Puçol celebren el Dia del Club amb una completa jornada de convivència

Més d'un centenar d'atletes de Puçol celebren el Dia del Club amb una completa jornada de convivència

El Club d'Atletisme Puçol continua demostrant que és un dels més nombrosos de la localitat i també un dels més actius. Diumenge passat, 13 de novembre, més d'un centenar de socis van participar en la celebració del Dia del Club, un esdeveniment amb un marcat caràcter social, ja que el seu objectiu és fomentar la unió del club i que els socis disfruten d'una agradable jornada de convivència.

Les activitats van començar a les 8 del matí amb distintes eixides organitzades pel club perquè cada soci poguera triar la distància en funció del seu nivell de forma física.

Els més preparats van completar la pujada al Picaio, una dura ruta de 18 quilòmetres, amb eixida en el Poliesportiu de Puçol fins a pujar a les antenes del Monte Picaio i tornada a les instal·lacions esportives. La segona opció, coneguda com la Ruta del Convent, era de 7 quilòmetres i molt més plana que l'anterior; mentres que la tercera eixida, d'uns 10 quilòmetres, es realitza caminant, pensada per als molts senderistes que formen part del Club d'Atletisme Puçol.

Més d'un centenar de socis van disfrutar del menjar de germandat, un tipus d'actes que la nova directiva del club d'atletisme vol potenciar

Al voltant de les 10 del matí, els distints grups de corredors i senderistes van anar concentrant-se novament en el Poliesportiu per a donar-se una dutxa i reposar forces amb un suculent esmorzar. d'ara este tipus de trobades seran molt

Després d'esmorzar, els socis es van dirigir a la nau municipal de l'antiga estació de Renfe per a continuar amb la seua jornada de convivència. Mentres Pirri, el cuiner, s'emprava en els foguers per a cuinar dos enormes paelles de 50 racions cada una, els socis feien temps jugant al parxís, al truc i altres jocs de taula.

Més d'un centenar de socis van disfrutar del menjar de germandat i de la posterior sobretaula, en la que van tindre l'oportunitat de compartir experiències i conversar sobre els seus distints objectius de la temporada.

La nova directiva del Club d'Atletisme ha agraït a tots els socis la magnífica participació registrada en la celebració del Dia de Club i ha anunciat que a partir d'ara este tipus de trobades seran molt més habituals, a fi de dinamitzar el club i fomentar la relació entre tots els integrants de l'entitat.

Informa: Iván Esteve

776-dia_club_atletismo-2


15 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres