El Centre Júnior Apocalipsis inicia el nou curs celebrant els 25 anys del seu rector

El Centre Júnior Apocalipsis inicia el nou curs celebrant els 25 anys del seu rector

Jocs, un berenar, una missa i un homenatge molt especial al rector Vicente Gozálvez, pels seus 25 anys al capdavant de Santa Marta, van ser els actes programats el passat dia 22 d'octubre pels educadors d'Apocalipsis per a celebrar l'inici del curs 2011-2012 en el centre júnior del carrer Xile.

Va començar amb una concentració de tots els xiquets a les 4 vesprada i unes senzilles danses per a animar-los a participar. Un poc més tard va arribar el moment d'un joc conjunt de tot el centre. Els xiquets anaven organitzats en grups segons les seues edats, i estos són els grups amb què continuaran al llarg de tot el curs.

Els educadors van preparar un joc basat en la campanya júnior d'enguany. En este joc els xiquets havien de superar una sèrie de proves. A canvi li'ls donaven objectes dels quines més tard haurien de seleccionar els més importants per a formar una motxilla de campament.

La missa en homenatge al senyor Vicente Gozálvez pels seus 25 anys com a rector de Santa Marta va ser molt emotiva i va comptar amb teatre i fotos del seu treball amb els júniors

Després d'este joc, els júniors Apocalipsis van realitzar una missa a les 5:30 de la vesprada, en honor al senyor Vicente Gozálvez, pels seus 25 anys com rector de l'església Santa Marta. Va ser una missa entretinguda i molt emotiva, en la qual es va poder disfrutar des d'una interpretació teatral d'un passatge de la Bíblia fins a un power point amb imatges d'estos últims 25 anys del senyor Vicente amb els júniors.

Finalment, tot el món va ser invitat a un xicotet berenar preparat en el centre júnior, on van participar tant xiquets, com educadors, pares i amics.

En general, un dia molt animat i agradable en el que tots van disfrutar. Les ganes de començar este nou curs es van veure reflectides en els assistents: els xiquets amb el seu entusiasme i participació, els pares amb la seua col·laboració, i els educadors amb les seues ganes i esforç.

I és que, després d'este inici del curs, es pot confirmar: el Centre Júnior Apocalipsis continua treballant per a millorar any rere any i oferir el millor als xiquets.

Informa: María Albarracín
Educadora del Centre Júnior Apocalipsis

757-inicio_curso_apocalipsis-2

 

14 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres