Des que Picaio celebra el 31 d'octubre, les carabasses ja no protagonitzen Halloween, ara és cosa de la falla

Des que Picaio celebra el 31 d'octubre, les carabasses ja no protagonitzen Halloween, ara és cosa de la falla

Este Halloween s'ha celebrat amb tots els luxes en la Falla Picaio, amb els millors jocs tradicionals per als xicotets i un gran sopar popular per als majors. La falla es manté ferm en la seua idea de celebrar esta festa en els pròxims anys.

Els membres de la Falla Picaio es van quedar gratament sorpresos per l'alta participació de xics i grans de la població. La sorpresa es va confirmar quan van veure que s'havien inscrit més d'un centenar de xiquets en els jocs tradicionals, jocs que van aconseguir que eixos xiquets i xiquetes que tan acostumats estan a jugar amb les noves tecnologies, per una vesprada les deixaren de banda i disfrutaren d'una vesprada meravellosa en el carrer.

Van jugar al tres en ratlla, amb la màxima concentració; a les cadires, corrent corrent per a no perdre el seu lloc; a la corda, amb les famoses cançons de tota la vida; al parxís, on algun ja practicava xicotetes trampes i tot, quan eixia un tres intentava comptar-se quatre caselles; tot això sense oblidar l'oca a oca i tir perquè em toca, que fa possible que una calavera siga el mateix que tornar a començar.

Vis l'èxit de la proposta, en la Falla Picaio ja ho tenen clar: Halloween tornarà cada any, amb noves idees i amb noves disfresses

Estos jocs van fer que els més menuts oblidaren les pantalles, els jocs individuals i practicaren tots junts altres que no tenen res a envejar als d'ara.

Al finalitzar, es van repartir berenars acompanyats d'un detall per a cada participant. Després de berenar, va haver-hi entrega de premis a la millor disfressa… i tot això en una festa d'Halloween amb un esperit netament mediterrani, però on tots anaven disfressats de calavera, dimoni, bruixa… unes disfresses molt divertits que van permetre que tots ho passaren encara millor.

Després dels premis, era l'hora del sopar popular, on van participar tant xicotets com majors, per descomptat, tots ells també disfressats.

A més, també per a ells la falla va tindre un xicotet detall, xicotet però per a alguns el detall perfecte per a animar la vetlada: mojitos gratis!

Un aperitiu ideal per a calfar l'ambient de cara a la discomòbil, que va mantindre la festa en marxa de bon matí, com a marca la tradició. Per a alguns va ser el moment ideal per a recordar els seus temps mossos… sobretot emparant-se en una disfressa que “ocultava” el pas dels anys.

Vist l'èxit de la proposta, en la Falla Picaio ja ho tenen clar: Halloween tornarà cada any, amb noves idees, amb noves propostes… però sempre amb els fallers i les disfresses com a protagonistes.

Informa: Carla Claramunt

fotos_noticia

747-halloween_picaio-5

 

09 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres