Dosificats arriben a l'Espai Jove amb l'obra més negra del moment: “El misteriós cas… que em fas”

Dosificats arriben a l'Espai Jove amb l'obra més negra del moment: “El misteriós cas… que em fas”

L'Espai Jove es mou i al novembre es va a moure molt: el dia 25 comença el macro homenatge als 50 anys dels Beatles, però abans, el dissabte 12, es van a moure fins a les parets de l'edifici amb la inventiva i la sal grossa de Dosificats: l'humor mai havia sigut tan negre fins que ells es van pujar a l'escenari.

Per primera vegada en la seua breu història, l'Espai Jove no es vestirà de gala, de fet ni tan sols es vestirà: arriben Dosificats, un grup de teatre o algo així format per Juanjo Hurtado i Óscar Tramoyeres, els que sota la direcció de María Colomer prometen no deixar canya dreta i, de pas, en l'escenari de l'Espai Jove no quedarà ni una trista cambra negra.

Si necessitaven diners podien ens els podieu haer demanat, home”. Així definixen els seus amics (els pocs que encara tenen) esta obra ddavall la seua'humor, o algo així, titulada El misteriós cas… que em fas, l'última aposta d'Óscar Tramoyeres, el gran triomfador de la nit de monòlegs de les festes, que esta vegada torna amb una companyia a la seua altura.

El dissabte 12 de novembre, a les 23 hores, l'Espai Jove tremolarà... per les carcallades que provoquen Dosificats, dos tipus d'cuidat

Davall la seua aparença lleugera i divertida, en la seua ajustada duració (“des que comença fins que s'acaba”, a dir del seu tècnic de so i llums, Raül Barrachina), proposa en realitat una relectura del gènere negre, amb una trama detectivesca portada fins a les seues últimes conseqüències ja que en este cas no hi ha intriga: l'espectador sap des del primer moment qui és el cadàver i qui és l'assassí. Els dos detectius, Este i Latre, evidentment no… és que ells en realitat difícilment serien capaços de trobar la seua pròpia ombra.

Una obra que ha alçat passions allà on s'ha exhibit: “Això què és?” va manifestar atònic el crític de The New York Times el dia en què va assistir a un preestrena. Un agut anàlisi de la seua obra a què ja estan acostumats Óscar i Juanjo des que als dos els van posar de potetes en el carrer, els seus propis pares, amb un contundent: “Serà precís tot això?”.

Si vols saber més, no deixes de veure el vídeo que adjuntem. Però si de veritat vols disfrutar de l'humor genuí, el millor és que no t'ho conten: date una volta el dissabte 12 de novembre, en acabant de sopar, per l'Espai Jove. No sopes molt, que les carcallades poden tindre efectes contraproduents.

I no arribes molt tard: les places són limitades i Dosificats no tornaran a actuar a Puçol… excepte si ho fan gratis en la plaça del poble, i això queda reservat per a les festes de setembre. 

Informa: Sabín

753-video_dosificats-2

 

07 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres