Les dones de Tyrius obrin dos nous rumbs en l'associació: un cap a Extremadura, l'altre… cap als hòmens!

Les dones de Tyrius obrin dos nous rumbs en l'associació: un cap a Extremadura, l'altre… cap als hòmens!

El 12 de setembre van anar 50 persones cap a Extremadura, per a realitzar el viatge de tots els anys d'esta associació. Després de l'experiència vénen convençudes que no oblidaren les terres extremenyes. Encara que enguany tenen més motius per a no oblidar les seues noves experiències.

L'any passat se'n van anar a Galícia però esta toca canviar d'aires: el 12 de setembre van agafar rumb a Extremadura les dones de Tyrius. Van fer el seu viatge del 12 al 18, cinc dies fabulosos. Auque per a estos viatges no hi haja subvenció, estes dones no perden la il·lusió per viatjar i organitzen cada any una escapada senzillament per a disfrutar.

Normalment es desplacen 50 persones “i sempre acompanyades dels hòmens”, recalca Pilar Bosch, la presidenta de Tyrius Puçol. “El viatge ha sigut molt bonic, la gent ha vingut molt contenta i el grup és fantàstic. Este tipus d'activitats ens unix més”.

Per primera vega en la seua història, l'associació de dones Tyrius ja admet com a socis als hòmens... encara que no podran optar a ser membres de la junta directiva

No ens ha quedat cap dubte que les dones Tyrius han vingut entusiasmades del viatge, amb moltes anècdotes, encantades de tots els paisatges que han vist i dels monuments històrics, per això ja estan ideant el pròxim que el més segur és que siga rumb a Conca.

El viatge a Extremadura s'ha realitzat per a finalitzar el curs 2010-2011, ja que el 28 d'octubre en l'Espai Social La Barraca hi ha un berenar per l'inici del nou curs. Un nou curs en el qual el treball diari en els distints tallers serà la clau del funcionament diari. Així, els dilluns hi haurà taller de boixets, els dimarts brodat de tul, els dimecres esmalt, pintura i punt de creu són les activitats dels dijous i, finalment, el divendres repetixen les aficionades als boixets.

A més dels tallers, este curs ve amb novetats perquè l'any 2012 es complixen 10 anys dels tallers de brodat en tul, i en el 2013 és l'aniversari de la fundació de l'associació de dones Tyrius.

Si tens les vesprades lliures per a dedicar-te a algun dels tallers o t'abellix un ampli programa d'eixides i excursions, no dubtes a entrar en contacte amb Tyrius: el termini d'inscripció està obert tots els dimecres a la vesprada en l'Espai Social La Barraca.

I no, no importa si no eres dona, perquè com a gran novetat, assegura la presidenta, a partir d'enguany: “ja admetem hòmens!”.

Informa: Carla Claramunt

fotos_noticia

714-tyrius_en_extremadura-6

 

24 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres