El dubtós arbitratge i la mala segona part fan caure al Club Handbol Puçol per 24-35

El dubtós arbitratge i la mala segona part fan caure al Club Handbol Puçol per 24-35

El partit era complicat, els nostres s’enfrontaven a l’Alser Port de Sagunt, un dels favorits per aconseguir la classificació per al sector. Ningú era gosaria de dir que un equip tan humil com es el de la nostra localitat seria capaç de plantar-li cara a aquest equip amb un sènior ja consolidat a la lliga Asobal.

Tots s’equivocaven, una primera part, amb una intensitat comparable amb jugadors internacionals. Velocitat, duresa a la defensa, control del baló, açò descrivia el joc dels puçolencs. Que durant els primers minuts havien estat per davant del totpoderós conjunt saguntí.La derrota fa caure al Club Handbol Puçol fins la sexta posició

Perfecció seria el qualificatiu que s’emportaria el joc roiginegre si no fora per l’actuació arbitral. Al minut 5, era expulsat amb targeta roja directa el tècnic local, simplement, per protestar una acció polèmica. A la fi de la primera part, a pesar de tindre-ho tot en contra, el bloc de la nostra localitat empatava a 14.

A la segona part el Port de Sagunt, amb diverses exclusions per als nostres, feren baixar els braços al Club Handbol Puçol. A pesar de que l’afició intentà reanimar-los, res es podria fer.

Als darrers minuts, la segona entrenadora, donaria minuts als jugadors que menys haurien jugat. Per acabar i donar bona imatge al públic local, els nostres els dedicaren un bonic fly. El resultat a la conclusió mostrava un contundent 24-35, apartant la bona imatge deixada a la primera part pel nostre conjunt.

La derrota fa caure al Club Handbol Puçol a la sexta posició. La pròxima jornada s’enfrontaran de nou a casa a un assequible Colegi Algemesí.

Informa: Arnau Alonso Santos

710-Puol-Alser-2

 

22 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres