La Junta Local Fallera es presenta el 29 d'octubre amb moltes, moltes novetats

La Junta Local Fallera es presenta el 29 d'octubre amb moltes, moltes novetats

La Junta Local Fallera es presenta en societat dissabte que ve 29 d'octubre i desvelarà algunes incògnites: nova fallera major, flamant president que debuta a casa, un presentador que està en l'onda i un nou local en què realitzar este tipus d'actes, l'Espai Jove. Qui va dir que les falles viuen ancorades en la tradició?

Renovar-se o morir, un lema que val per a tots els projectes, activitats i col·lectius que un puga imaginar.

I d'això està prenent bona nota el món faller a Puçol, que ja compta amb sis falles oficials en la població, encara que no descarta que puga créixer en un futur pròxim: Hostalets, Palau-La torre, Molí de Vent, Picaio, l'Antiga Muralla i Camí La Mar.

Esta edició una novetat estava cantada: Salvador Àvila, el president de la Junta Local Fallera en els últims anys, és ara el regidor de festes, per la qual cosa calia buscar un candidat que el substituïra en les seues labors falleres.

Nou president, nova fallera major, nou local i un presentador que sempre està en l'onda

Però no ha sigut una cosa problemàtica, sinó un acord senzill pres en l'última assemblea fallera, en la que vaig ser proclamat únic candidat”, assegura José Luis Muñoz, el flamant nou president local. “Porte deu anys en el món faller i més de la mitat d'eixe temps col·labore en la junta local, d'ací que l'hàgem parlat entre les distintes falles i tot haja sigut senzill, sense cap conflicte”.

Junt amb el nou president, la fallera major d'enguany, Mónica Gimeno Doménech, que farà la seua presentació pública el pròxim 29 d'octubre, a les 7 vesprada, en l'Espai Jove, un local que es consolida com a alternativa a la Casa de Cultura en dos tipus d'actes: la presentació de la Junta Local Fallera i les sessions de playbacks benèfics al desembre.

Les presentacions de les sis falles de la població es continuaran realitzant en la Casa de Cultura, perquè el seu escenari està molt millor preparat per a este tipus d'actes i també el pati de butaques és més còmode per al públic que assistix a les presentacions. A més, no es poden alternar, perquè totes han d'utilitzar el mateix local de cara a la valoració del jurat”, puntualitza José Luis.

Per al primer acte oficial de la temporada fallera a Puçol la junta també comptarà amb un presentador d'excepció, Pepe Herrero, un home que sempre està en l'onda de tot el que ocorre en el món de les falles, no en va és el presentador del programa radiofònic Onda Fallera.

I tu, si vols estar en l'onda, ja ho saps: el 29 d'octubre comença la festa fallera a Puçol. Massa novetats perquè te les conten: millor acosta't a disfrutar-les.

Informa: Sabín

 

16 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres