El Club Handbol Puçol venç davant el Calasanz i escala en la taula

El Club Handbol Puçol venç davant el Calasanz i escala en la taula

Després d'obtindre els dos punts en casa front a Castelló, i perdre contra Algemesí, era el dia de guanyar novament i posicionarse en la meitat superior de la taula classificatòria. No debien de confiarse ja que la temporada passada, Calasanz triomfà a Puçol amb una remuntada èpica. El rival era conegut, dificil, però, debien traure el partit.

Defensa 5-1. Fer-la be era la clau del xoc. El nivell entre els dos blocs, era similiar. Però, com anteriorment s'ha dit, la defensa per part dels puçolencs era millor, per tant ells manaven en l'electrònic.

Dominaven el joc i el marcador, però, no aconseguien posar terra pel mig, la resistència local es mantenia inclús en una daballada roig-i-negra podrien haber-ho aprofitat per acostar-se i retallar diferències però, es toparien diverses vegades en les mans de Manu. A la fi de la primera part el resultat era de 8-13.

El Puçol guanya i es col·loca en la cuarta posició.

El pròxim dissabte, difícil partit front al Alser Port de Sagunt

Ja començats els segons trenta minuts, els visitants anaven creixent-se a mesura que pasava el temps, mentre que Calasanz s'enfonsava. Ni la pressió en defensa grogueta, ni les exclusions dels de Puçol pugueren fer que els locals recobraren la força.

Els ultims deu minuts on ja tot estava llest per sentència, marcaren prou gols per tindre un mitjana de gols en contra i a favor positius. Finalment el resultat fou de 18-30.

Puçol es col·loca en la cuarta posició i ja pensa en el pròxim partit front un Alser Port de Sagunt, molt dur, al Pavelló Municipal d'Esports. L'equip ha fet una crida a l'afició per plenar la seua canxa i intentar donar la campanada.

Informa: Arnau Alonso Santos

690-club_balonmano-2

 

13 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres