El Club Handbol Puçol guanya al Castelló per 34-30: un triomf que dona ànims

El Club Handbol Puçol guanya al Castelló per 34-30: un triomf que dona ànims

Club Handbol Puçol obté els dos punts a casa front un Castelló molt fort en atac, els roig-i-negres han aprofitat la baixa intensitat visitant de la segona part per posar terra pel mig.

El conjunt local rebia un contrincant que ja li ho va fer passar mal la darrera temporada on el resultat fou favorable a Puçol. El bloc dirigit per Pepe Sebastià afrontava el partit amb ganes del primer triomf de la temporada després d’haver caigut a Algemesí. Els de casa jugarien sense Antoni i Pelli per lesió i Manu per decisió del jugador. Castelló també devia guanyar perquè la passada jornada perdé per la mínima a casa contra Calasanz.

El bloc dirigit per Pepe Sebastià afrontava el partit amb ganes del primer triomf de la temporada, després d'haver caigut a Algemesí

Els primers 30 minuts foren una dura batalla intensa, on cada defensa i cada atac eren vitals per a les dues formacions. Cap equip podia deixar una diferència prou amplia per seguir més tranquil·lament. Al final de la primera part el marcador era de 12 a 11 a favor dels nostres.

A la segona part els verdets baixaren la vivacitat, cosa que fou aprofitada pels locals. Els puçolencs començaven a distanciar-se poc a poc, gràcies a les diverses parades del porter Josué que aconseguí alçar el pavelló municipal.

Als últims minuts, Castelló posa una defensa pressionant al mig camp per a trobar el miracle que mai arribaria. Finalment els dos punts es quedaren a casa per 34-30, que puja la moral per afrontar els següents matchs i els nostres no es desenganxen dels de dalt.

La pròxima jornada viatjaran al col·legi Calasanz, on ja jugaren la passada temporada.

Informa: Arnau Alonso Santos


08 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres