Enguany el temporal de tardor no afectarà el mobiliari urbà de la platja: ja està fora de perill en l'Espai Voramar

Enguany el temporal de tardor no afectarà el mobiliari urbà de la platja: ja està fora de perill en l'Espai Voramar

Durant la segona quinzena de setembre, la brigada municipal d'obres i servicis s'ha ocupat d'arreplegar el mobiliari urbà de la platja, per a evitar que puga ser deteriorat pels temporals que en els últims anys han recorregut les platges del Mediterrani durant el mes d'octubre.

Després de la campanya d'estiu i les festes de setembre, la brigada municipal s'ha posat mà a l'obra per a retirar el mobiliari urbà de la platja: papereres, ombrel·les, torres de socorrisme, servicis per a discapacitats i passarel·les han sigut arreplegats per a evitar que succeïsca com el passat any, quan un temporal al començament d'octubre va provocar el deteriorament de bona part d'estos elements.

L'experiència és un grau i enguany hem pres mesures en quant ha finalitzat oficialment la temporada d'estiu, a mitjan de setembre”, explica Salvador Àvila, regidor a càrrec de la platja. “És cert que encara abellix alguns dies acudir a la platja, però els usuaris han d'acceptar les xicotetes molèsties que suposa no tindre tots els avantatges de l'estiu, ja que els temporals no avisen i podríem trobar-nos d'un dia per a un altre amb tots els servicis municipals destrossats”.

Després d'arreplegar el mobiliari urbà de la platja, la brigada municipal està arreglant els jocs dels parcs infantils

La inauguració el passat mes de juliol de l'Espai Voramar també ha contribuït a alleugerir l'arreplegada de la platja, ja que la major part d'estos materials han sigut depositats en el nou magatzem situat en este edifici municipal, “excepte les passarel·les de fusta, que estan sent depositades en l'espai habilitat en anys anteriors junt amb els càmpings de la platja, ja que en l'edifici no caben”, puntualitza el regidor.

Segons l'encarregat de la brigada d'obres i servicis, ha calgut fer meravelles, perquè a l'estiu gran part dels treballadors tenen vacacions i els que queden han de servir de suport en la zona de la platja; quan arriba setembre la brigada s'ocupa sobretot de muntar i desmuntar actes populars, i ha calgut esperar a la segona quinzena per a poder netejar la platja.

Concretament hem tingut personal arreplegant mobiliari urbà entre el 15 i el 28 de setembre”, explica José Manuel Reyes, responsable de la brigada. “Ara a l'octubre tornem a la normalitat, amb l'arreglament de parcs i jardins, neteja de places i tot el que comporta el manteniment dels vials”.

Un manteniment que també s'està fent extensiu als jocs situats en els parcs infantils, als que s'està donant un repàs intensiu, tant per a arreglar els xicotets desperfectes com per a posar a punt les instal·lacions: “hem començat pels jocs de la plaça La Pau, actualment estem treballant en els de la plaça del País Valencià i al llarg d'octubre i novembre seguirem amb la resta de jocs infantils de la població, incloent la reparació dels sòls de cautxú”.

I és que, com ve sent habitual, la brigada continua realitzant una labor callada però imprescindible per a mantindre el mobiliari urbà de Puçol amb un aspecte impecable: a finals d'estiu s'ha ocupat de la platja, a la tardor són les places i els parcs infantils el seu objectiu, i a l'hivern li arribarà el torn als arbres disseminats per tot el nucli urbà, als que caldrà podar i netejar perquè a la primavera cresquen sans i robustos.

Informa: Sabín

676-salvador_avila_en_playa-1

 

07 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres